xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Saab afslører kampflyet Gripen Evolution Saab afslører kampflyet Gripen Evolution
Saab vil afsløre deres næste generations testfly, Gripen E (Evolution). Det forventes at Saab vil fremvise testflyet i dag onsdag d. 18. maj ved... Saab afslører kampflyet Gripen Evolution

Saab vil afsløre deres næste generations testfly, Gripen E (Evolution). Det forventes at Saab vil fremvise testflyet i dag onsdag d. 18. maj ved producentens faciliteter i Linkoping i Sverige.

Ulf Nilsson, chef for Saab aeronautics, udtaler i en pressemeddelelse:

– Denne hovedmilepæl er bevis for vores evne om til tiden at kunne bygge kampfly i verdensklasse og inden for budget, og det bringer os et skridt nærmere at kunne foretage den første flyvning og levere [kampflyet] til vores kunder.

-globalassets-commercial-air-gripen-fighter-system-evolution-gripen-development-2340

Gripen E er et såkaldt multi-role kampfly, som betyder at det kan benyttes til forskellige typer af missioner, og vil dermed være i stand til at kunne passe til mange nationers forsvarsmæssige behov.

Det nye Evolution kampfly har et højteknologisk, digitalt cockpit og er udstyret med forbedret situational awareness, som giver jægerpiloten bedre operationelle muligheder for at orientere sig.

Derudover kan kampflyet blive udstyret med yderligere sensorer og kommunikations-payloads, og kan desuden blive udstyret med en lang række kort- og langdistance guidede og ikke-guidede land-til-luft våben.

Afsløringen af Saab’s nye Gripen E vil blive webcastet live, og starter kl. 15.00 CET.

Time lapse over produktionen af Gripen E

 

Teaser fra Saab

 

UPDATE: Se fremvisning af Saab Gripen E

Hvis du ikke nåede at se fremvisningen af Saab’s Gripen E på live webcast, så kan du klikke her for at se den nu.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *