xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Terma skal udstyre USAs F-16 kampfly med 3D lyd Terma skal udstyre USAs F-16 kampfly med 3D lyd
Det amerikanske luftvåben har tildelt danske Terma en kontrakt på 44,3 mio. USD til at udstyre deres F-16 kampfly med et 3D lydsystem. Kontrakten,... Terma skal udstyre USAs F-16 kampfly med 3D lyd

Det amerikanske luftvåben har tildelt danske Terma en kontrakt på 44,3 mio. USD til at udstyre deres F-16 kampfly med et 3D lydsystem.

Kontrakten, som blev annonceret onsdag af det amerikanske forsvarsministerium, betyder at Terma skal udstyre kampflyene af modellem F-16 C og D med 3D lydsystemer under en “indefinite-delivery, indefinite-quantity” aftale – også kendt som IDIQ kontrakter – , som betyder at Terma forpligter sig til at levere så mange enheder, som der er behov for, inden for en prædetermineret tidsramme, og typisk med et aftalt loft. Dette anvendes typisk i USA, når en offentlig myndighed har svært ved at definere et præcist minimum af enheder, som der kan blive behov for, og hjælper med at gøre selve indkøbsprocessen mere smidig.

Kontrakten omfatter bl.a. ingeniørarbejde, integration, produktion og support såvel som fremtidig reparation. Selve 3D lydsystemet vil hjælpe piloter med øget situational awareness ved at forøge lyde gennem et mere naturligt og intuitiv lydinterface, som kan høres komme fra forskellige retninger, og giver derved piloten feedback om, hvor en lyd kommer fra. En talsperson fra Terma udtaler om systemet:

Spatialt separerede lyde er hvad hver person opfatter, når man ikke har et headset på – så vi burde kalde [3D lydsystemet] for ‘naturlig lyd’. Vi detekterer faktisk direktionen af naturlig lyd og bruger det når det er relevant. Naturlig lyd kan blive reproduceret gennem et stereo headset når man processerer lyden.

Terma har i forvejen kontrakter med Air Force Reserve Command og Air National Guard, dog af mindre størrelse end den seneste kontrakt. Termas løsning for 3D lyd er den eneste end-to-end løsning, som optimerer alle aspekter af spatial separering af lyd, hvorfor systemet leverer den bedste performance til dets brugere – og netop derfor er interessen stor for løsningen.

Det forventes at den østjyske forsvarsproducent vil færdiggøre arbejdet med den seneste kontrakt omkring januar 2024. Selve arbejdet med 3D lydsystemet bliver udført på virksomhedens faciliteter i Lystrup.

Video om Termas 3D lydsystem

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *