xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Textron skal levere elektronisk krigsførelsesudstyr til F-35 Textron skal levere elektronisk krigsførelsesudstyr til F-35
Textron er blevet udvalg til at levere dets Advanced Architecture Phase Amplitude and Time Simulator (A2PATS) til at supportere test af elektronisk krigsførelse for Lockheed Martins... Textron skal levere elektronisk krigsførelsesudstyr til F-35

Textron er blevet udvalg til at levere dets Advanced Architecture Phase Amplitude and Time Simulator (A2PATS) til at supportere test af elektronisk krigsførelse for Lockheed Martins kampfly F-35.

Ifølge kotrakten som F-35 producenten Lockheed Martin står bag, skal Textron levere kompleks trusselssimuleringsudstyr til kampflyet på Eglin Air Force basen.

A2PATS systemet er designet til at levere simulationer, som skal medvirke til at reducere livstidsomkostningerne og maksimere systemeffektivitet.

Repræsentanter fra Textron udtaler, at systemet er klar til brug inden for et tidsrum af 30 minutter, og vil kunne bruges med det samme over alle frekvenser. General manager, Steve Mensh, udtaler i en pressemeddelelse:

F-35 er et af verdens mest avancerede taktiske kampfly, som er designet til at levere massive nye kapabiliteter til jægerpiloterne. Vores A2PATS gør F-35 bedre rustet ved at validere missionskritiske systemer til elektronisk krigsførelse.

Ved installation vil F-35 industripartnerne bruge Textrons A2PATS teknologi til at udvikle og teste potentielle softwarebehov for kampflyet.

F-35 Lightning II er et femte generations kampfly, og dets kapabiliteter inden for elektronisk krigsførelse inkluderer detektion og tracking af fjendtlige kræfter, jamming af signaler, og EW stealth teknologi til at undgå at blive detekteret på fjendtlige radarer.

 

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *