xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Northrop Grumman udvikler næste japanske E-2D Hawkeye Northrop Grumman udvikler næste japanske E-2D Hawkeye
Northrop Grumman har modtaget en kontrakt fra den amerikanske flåde (U.S. Navy) på udvikling af den næste E-2D Advanced Hawkeye luftfartøj til Japan, som... Northrop Grumman udvikler næste japanske E-2D Hawkeye

Northrop Grumman har modtaget en kontrakt fra den amerikanske flåde (U.S. Navy) på udvikling af den næste E-2D Advanced Hawkeye luftfartøj til Japan, som er den anden i rækken, lyder meldingerne fra Northrop Grumman.

Det første japanske E-2D luftbårne early-warning og overvågningsfartøj vil blive leveret til Japan i 2018, ifølge en officiel udtalelse fra forsvarsproducenten.

Nummer to overvågningsfly produceres af Northrop Grumman’s Aircraft Integration Center of Excellence i Floria. Jane Bishop, VP for E-2D Advanced Hawkeye programmet hos Northrop Grumman, udtaler:

I mere end 50 år har Northrop Grumman været partner med Japan om at levere en række færdigheder og teknologier inden for forsvar, sikkerhed og kommunikation.

Flyet vil blive udviklet og samlet på samme produktionsfaciliteter som bruges til de amerikanske fly, som tillader en mere smidig og kosteffektiv leveringsdato, melder forsvarsproducenten.

Northrop Grumman rekognosceringsfly overvågningsfly E-2D Hawkeye

Northrop Grumman E-2 Hawkeye

Northrop Grumman E-2 Hawkeye er et såkaldt AEW (Airborne Early Warning) radarbaseret rekognosceringsfly, der har været i tjeneste i den amerikanske flåde siden 1966. Den opgraderede model E-2C+ har en rækkevidde på 1500 nautiske mil. Den første model E-2A blev introduceret tilbage i 1961 og kom til den amerikanske flåde i 1966 ombord på USS Kitty Hawk (CV-63).

Der er en division med fire Hawkeye på hvert amerikansk hangarskib. Dette fly er rygraden i Søværnets flyvekontrol. Når der skal rekognosceres, anvender flyet aktivt sin store radarantenne som er påmonteret ryggen af flyet, og som passivt lytter på fjendens radar og radiotrafik, mens den dirigerer egne fly samt radioforbindelser og datatrafik.

E-2C Hawkeye kan spore over 600 mål på samme tid, ig det kan styre over 40 af flådens egne fly mod fjendtlige mål.

Det japanske forsvarsministerium besluttede sig for E-2D Hawkeye flyet tilbage i 2014, som var tænkt til at kunne imødekomme deres luftbårne early-warning behov med dets AN/APY-9 radar.

Japans luftvåben har haft E-2C Hawkeye i brug siden 1983. Udover Japan anvender lande som Taiwan, Frankrig og Egypten dette fly.

Video af Northrop Grumman E-2D Hawkeye

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *