xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Bell-Boeing skal modificere V-22 Osprey for Japan Bell-Boeing skal modificere V-22 Osprey for Japan
Bell Boeing Joint Project Office, som er et partnerskab mellem Bell Helicopter Textron og Boeing Helicopters, er netop blevet tildelt en kontrakt på USD... Bell-Boeing skal modificere V-22 Osprey for Japan

Bell Boeing Joint Project Office, som er et partnerskab mellem Bell Helicopter Textron og Boeing Helicopters, er netop blevet tildelt en kontrakt på USD 544 mio. af den amerikanske flåde (U.S. Navy), til at modificere fire stk. MV-22 Osprey militærluftfartøj for den japanske regering.

Modificeringskontrakten indeholder udvikling og levering af tilt-rotor fartøjet, og inkluderer desuden indarbejdelse af et nyt forslag til forbedring af standby flight displayet.

Kontrakten forventes at være afsluttet i maj år 2020, og vil blive udført på adskillelige lokationer, herunder: Texas, Californien, New York, Arizona, New Mexico, Michigan, North Carolina, Goergia og Ohio i USA samt i Canada og Storbritannien.

Kontrakthaveren er Naval Air Systems Command fra den amerikanske flåde.

Bell Boeing V-22 Osprey

V-22 Osprey er et amerikansk militærtluftfartøj med en 12-meter tiltrotor på hver vinge udviklet i et fælles samarbejde mellem Bell Helicopter Textron og Boeing Helicopters.

Luftfartøjet kan lande vertikalt som en helikopter og ved hjælp af tiltrotorene flyve som et almindelige propelfly, når det har vundet højde.

United States Marine Corps er den forsvarsgren, som har ansvaret for udviklingen af luftfartøjet. Korpsets udgave, MV-22B, er et taktisk transportfly for tropper, udstyr og forsyninger i stand til at operere fra skibe. En anden udgave, CV-22B, bliver brugt af SOCOM for specialoperationer med lang rækkevidde. En tredje, ikke bestilt, udgave HV-22A var beregnet til United States Navy, og skulle fungere til søredning under kampforhold (Search and Rescue missioner), indsættelse og afhentning af specialoperationsstyrker og logistikstøtte til flåden.

Luftfartøjet erstattede marinekorpsets CH-46 Sea Knight helikoptere og skal efterhånden erstatte korpsets CH-53E Super Stallion-helikopter som de bliver leveret.

Video af V-22 Osprey

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *