xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Lockheed Martin får nyt C-130J Hercules træningscenter Lockheed Martin får nyt C-130J Hercules træningscenter
Lockheed Martin leverer et banebrydende Hercules træningscenter for piloter og besætning til C-130J transportfly og LM-100J kommercielle transportfly. Træningscenteret, der er beliggende ved Lockheed... Lockheed Martin får nyt C-130J Hercules træningscenter

Lockheed Martin leverer et banebrydende Hercules træningscenter for piloter og besætning til C-130J transportfly og LM-100J kommercielle transportfly.

Træningscenteret, der er beliggende ved Lockheed Martin Aeronautics i Marietta, vil inkludere klasseværelser, træningsudstyr og en ny rekonfigurerbar C-130J/LM-100J full-mission simulator.

C-130 Hercules er et 4-motors turboprop transportfly, fra amerikanske Lockheed Martin (tidligere Lockheed Aircraft Corporation), og er en af de mest udbredte i militæret rundt omkring i verden. Over 40 modeller og varianter er brugt i mere end 50 lande.

Sandy Samuel, VP for trænings- og simuleringsløsninger, udtaler:

Vores fælles investering i Hercules Training Center viderefører flere års stærkt partnerskab mellem Lockheed Martin Mission Systems and Traning og Lockeed Martin Aeronautics, med målet om at klargøre piloter og besætning verden over til C-130 platformen.

Lockheed Martin udtrykker begejstring over at kunne tilbyde deres kunder merværdi med integrerede træningsløsninger. George Schultz, VP og general manager for air mobility og maritime missions, udtaler:

Som den originale producent af udstyr til C-130, har Lockheed Martin en uforlignelig viden om Super Hercules – samt det mest effektive træningsprogram for C-130J mandskab.

Lockheed Martin partnerskabet, som er kernen af træningscenteret for transportflyene, leverer dokumenteret indblik i betjeningen af C-130J og LM-100J platformene.

Hercules Training Center åbner i 2018.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *