xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Tyskland modtager første taktiske A400M transportfly Tyskland modtager første taktiske A400M transportfly
Tyskland har netop taget deres sjette Airbus Defence and Space A400M transportfly i brug, og dette vil være den første af slagsen, som er... Tyskland modtager første taktiske A400M transportfly

Tyskland har netop taget deres sjette Airbus Defence and Space A400M transportfly i brug, og dette vil være den første af slagsen, som er udstyret til at kunne indgå i taktiske operationer.

Det taktisk konfigurerede transportfly fra Airbus gør det muligt for det tyske flyvevåben at kunne udføre en række specialmissioner. Tilføjelsen til den tyske flåde af transportfly øger landets evne ift. global logistik. Deres nuværende beholdning af transportflyene består af fem A400M.

A400M anvendes bl.a. til cargo og faldskærmssupport, lavtflyvninger, optankning af andre fly samt flyvninger i særligt udfordrende miljøer.

Med leverancen af det sjette Airbus transportfly til det tyske flyvevåben, vil Tyskland have endnu bedre muligheder for at udføre krævende missioner. Det taktiske A400M transportfly vil blive retrofitted til taktiske standarder, hvilket bl.a. inkluderer Elbit Systems J-MUSIC defensive-aids system.

Tyskland står til at modtage i alt 53 stk. A400M transportfly, som skal erstatte de aldrende Transall C-160. Der er en mulighed for, at det samlede antal af transportfly vil blive reduceret til 40 stk. på grund af budgetmæssige overvejelser, men dette er endnu ikke bekræftet.

Det tyske flyvevåben modtog deres første transportfly i december 2014, og blev anvendt første gang i en international mission i april 2015. De nye transportfly vil drastisk forøge Tysklands evne til at levere strategisk mobilitet til alle typer enheder, og vil derfor indgå som et centralt element i det tyske forsvar.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *