xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Amerikansk flyvevåben vil investere i next-gen teknologi Amerikansk flyvevåben vil investere i next-gen teknologi
I år er det amerikanske flyvevåben ved at reinvestere i forskning af højteknologiske next-gen våbensystemer, og har derfor anmodet om USD 2,5 mia. for 2017-budgettet... Amerikansk flyvevåben vil investere i next-gen teknologi

I år er det amerikanske flyvevåben ved at reinvestere i forskning af højteknologiske next-gen våbensystemer, og har derfor anmodet om USD 2,5 mia. for 2017-budgettet til netop dette. Dette er en anden tid end for blot et år siden, hvor det amerikanske flyvevåben var præget af nedskæringer, som tvang det til at reducere forskningsmidler – en nedskæring der afspejles i tjenestens udsættelse af kritiske funktioner, som f.eks. opgraderinger til Global Hawk og B-2 bombefly.

Greg Zacharias, chefingeniør i USA’s flyvevåben udtaler:

Jeg tror, vi skal tage et kæmpe spring fremad og skubbe teknologien endnu mere, og ikke hvile på laurbærrene.

Men i takt med at Rusland og Kina at ved at indhente USA i det teknologisk kapløb som udspiller sig i forsvarsindustrien, herunder med next-gen stealth og avancerede præcisionsvåben, har USA næppe råd til at lade sig sakke bagud.

Derfor anmoder det amerikanske flyvevåben om et større beløb, som dedikeres til at forske i next-gen teknologier, der kan fremme deres funktionsdygtighed i kampsituationer. Vi ved at dele af deres fokusområde vedrører high-powered laserteknologi, som man forventer at kunne påmontere både landbaserede, luftbårne og maritime fartøjer.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *