xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
BAE Systems afslører 3D warning system til fly BAE Systems afslører 3D warning system til fly
Et tre-dimensionelt Advanced Warning System (3DAWS) udviklet af BAE Systems er netop blevet offentliggjort, som skal hjælpe militære luftfartøjer med at beskytte sig mod... BAE Systems afslører 3D warning system til fly

Et tre-dimensionelt Advanced Warning System (3DAWS) udviklet af BAE Systems er netop blevet offentliggjort, som skal hjælpe militære luftfartøjer med at beskytte sig mod trusler.

3DAWS produktsuiten beskytter luftfartøjer i et multi-trusselsmiljø ved effektivt at maksimere brugen af flares og infrarød forsvarssystemer og leverer desuden tracking kapaciteter for fremtidig soft- og hard-kill systemer.

Cheryl Paradis, direktør for Threat Management Solutions ved BAE Systems, udtaler i en pressemeddelelse:

Med det hastigt udviklende trusselsbillede, skal ethvert fremtidigt threat detection system adressere et first-encounter trusselsscenarie, og skal gøre dette ved effektivt og smart at kunne anvende nuværende og fremtidige integrerede systemer til at forsvare sig.

3DAWS er et modulært system, bygget til åbne arkitekturstandarder. Det kan integreres med alle eksisterende amerikanske luftfartøjer, og kan anvendes med eksisterende radar og laser warning systems, som kan levere passive systemer med 3D kapacitet.

Systemet anvender sami-aktiv radiofrekvens 3D tracker teknologi og kan anvendes på alle fly og rotorfartøjer, herunder transportfly, kampfly og helikoptere.

Video af BAE Systems Threat Management Solutions

 

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *