xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
MBDA affyrer Brimstone missiler fra Apache Helikopter MBDA affyrer Brimstone missiler fra Apache Helikopter
MBDA og Boeing har succesfuldt afsluttet en serie fysiske testforsøg med affyring af Brimstone missiler fra Storbritanniens fremtidige flåde af AH-64E Apache kamphelikoptere. Affyringstestforsøgene... MBDA affyrer Brimstone missiler fra Apache Helikopter

MBDA og Boeing har succesfuldt afsluttet en serie fysiske testforsøg med affyring af Brimstone missiler fra Storbritanniens fremtidige flåde af AH-64E Apache kamphelikoptere.

Affyringstestforsøgene blev afholdt for at bekræfte, at missilerne kunne integreres i den kommende britiske flåde af kamphelikoptere, fortæller MBDA.

Testforsøgene validerede et tidligere britisk studie, som også bekræftede, at det var muligt at integrere Brimstone missilerne på Apache helikopterne med meget lave risici.

Projektet fik funding gennem Storbritanniens forsvarsministerium, som var kontraktudsteder på aftalen, som blev tildelt MBDA tilbage i september.

Aftalen inkluderer en lang række testforsøg ift. det forventede operationelle miljø og sensorkompabilitet, såvel som funktionalitetstests og luftbårne forsøg til at demonstrere den nye software som anvendes, samt de funktionaliteter som Boeing har implementeret i platformen og i cockpittet.

Affyringsforsøgene demonstrerede, at våbensystemets guidance-mode fungerede efter hensigten og levede op til de stillede krav og forventninger.

Der blev affyret Brimstone missiler både fra lav svævning over jorden såvel som i bevægelse og under mere avancerede manøvrer, hvor der blandt andet blev skudt mod kampvogne og pick-up trucks som mål.

Alle affyringer anvendte fuldt telemeterede missiler til at bekræfte performance, i stedet missiler med faktiske sprænghoveder.

Ifølge MBDA viste testforsøgene, at missilernes telemetri kunne bekræfte, at de blev affyret korrekt – ved separation – uden tip-off problemer.

Data indsamlet fra affyringerne vil blive brugt til yderligere at optimere Brimstone missilerne til brug på AH-64E Apache kamphelikopterne.

 

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *