xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
MBDA lander britisk kontrakt for ASRAAM missiler MBDA lander britisk kontrakt for ASRAAM missiler
I tirsdags tildelte Storbritannien en kontrakt på USD 239 mio. til missilproducenten MBDA, som skal udstyre landets nye F-35 kampfly med varmesøgende missiler. Advanced... MBDA lander britisk kontrakt for ASRAAM missiler

I tirsdags tildelte Storbritannien en kontrakt på USD 239 mio. til missilproducenten MBDA, som skal udstyre landets nye F-35 kampfly med varmesøgende missiler.

Advanced Short Range Air-to-Air Missile – ASRAAM missiler – anvender avanceret infrarød varmesøgende teknologi, som er designet til at give jægerpiloter mulighed for at detektere andre kampfly i luften.

ASRAAM missilerne flyver ved et godt stykke over Mach 3 og har en rækkevidde på godt 50 kilometer, hvilket tillader piloterne at affyre missilet, for derefter at vende om, inden der navigeres for tæt på fjendtlige luftbårne mål.

Missilerne anslås til at koste omkring 2 mio. kr. pr. stk. De vejer 88 kg. og har et sprænghoved på 10 kg. ASRAAM har en længde på 2.90 meter.

MBDA skal desuden udvikle yderligere next generation (next-gen) versioner af missilet efter år 2022.

MBDA er ejet af den fransk-tyske gruppe Airbus, britiske BAE Systems samt italienske Leonardo-Finmeccanica.

Storbritannien har aflagt en ordre på 138 stk. af Lockheed Martins F-35B Lightning II stealth kampfly. Det supersoniske, 5. generations kampfly er 51 fod langt med et vingespænd på 46 fod.

Den 2. juni landende en F-35B på RAF Fairford efter en tur fra Beaufort. Det var første gang en F-35 landende på britisk jord.

F-35B-modellen kan operere fra short-field startbaner og skibe, udover konventionelle landingsbaser, hvorimod F-35A er begrænset til længere startbaner.

MBDAs missilkontrakt vil tilføre ca. 400 ekstra jobs i England og er en del af det britiske forsvarsministeriums plan om årligt at øge det nationale forsvarsbudget indtil udgangen af årtiet.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *