xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Missilproducent MBDA udvikler next-gen Spear 3 missiler Missilproducent MBDA udvikler next-gen Spear 3 missiler
Missilproducent MBDA har vundet en kontrakt på levering af Spear 3 missiler til det britiske forsvarsministerium. Der er tale om air-to-ground missiler til landets... Missilproducent MBDA udvikler next-gen Spear 3 missiler

Missilproducent MBDA har vundet en kontrakt på levering af Spear 3 missiler til det britiske forsvarsministerium. Der er tale om air-to-ground missiler til landets fremtidige flåde af F-35 Joint Strike Fighter kampfly.

Kontrakten skal løbe over de næste fire år, og drejer sig om design og udvikling af Spear 3 missilerne. Kontrakten er budgetteret til mere end USD 595,9 mio.

Phillip Dunne, minister for forsvarsindkøb, udtaler:

Dennne kontrakt vil give britiske piloter state-of-the-art, britisk-designede våben, som skal bruges ombord vores next-generation F-35B kampfly, med den fornødne præcision og kraft som vi har behov for, for at give os den afgørende operationelle fordel over vores modstandere, og hermed holde Storbritannien sikkert.

Spear 3 våbensystemerne er fra den samme familie af missiler som MBDA’s Brimstone, og bruger turbojet fremfor en raketmotor, og der giver den en rækkevidde på mere end 75 kilometer. Testaffyring af Spear 3 missilet har været succesfuldt, og er blevet afprøvet fra en MOD Typhoon i Marts på en bane i den vestlige del af Wales.

Den nye kontrakt kommer efter en indledende vurderingsfase, som oprindeligt lød på USD 217,5 mio.

MBDA’s executive CTO, Dave Armstrong, udtaler:

At levere løsningen til Storbritanniens Spear 3 behov er et vigtigt projekt for MBDA, og for fremtidige operatører af F-35. Kontrakten bekræfter Spear, som det eneste våben der kan møde Storbritanniens operationelle behov.

Spear 3 missilet forventes at være færdigudviklet og klar til brug i midt-2020erne.

MBDA er et joint venture af Airbus Group, BAE Systems og Leonardo-Finmeccanica.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *