xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Next-gen laservåben på kampfly Next-gen laservåben på kampfly
I forbindelse med det amerikanske flyvevåbens forsvarsinvesteringer, har de anmodet om USD 2,5 mia. til investering i forskning og udvikling af next-gen laservåben-teknologi. Et... Next-gen laservåben på kampfly

I forbindelse med det amerikanske flyvevåbens forsvarsinvesteringer, har de anmodet om USD 2,5 mia. til investering i forskning og udvikling af next-gen laservåben-teknologi. Et af områderne, hvor pengene skal anvendes, er til high-powered våbensystemer som anvender laserteknologi, og som skal udvikles i en størrelse, så de kan monteres på et kampfly, og dermed understøtte det amerikanske forsvar defensivt i kampsituationer.

På bare fem år, forventer flyvevåbnet at være i stand til at affyre lasere fra kampfly, som er kulminationen af flere års udvikling af det såkaldte ”Star Wars”-teknologi.

Det er endnu ukendt, hvilken platform flyvevåbnet forventer at benytte sine kommende laserdrevne våbensystemer på selvom det vides fra en officiel talsmand holdet bag, at man overvejer at benytte F-15 samt at man kigger på F-22 Raptor, F-35 Joint Strike Fighter og F-16 Fighting Falcon.

Flyvevåbnets researchlaboratorie har et program kaldet ”Shield”, som er sponsoreret af Air Combat Command, og som har til formål at udvikle og demonstrere applikationsmulighederne for høj-drevne energilasere på taktiske fly i 2021, ifølge Shield-programmets manager, Richard Bagnell.

Holdet har siden februar 2015 arbejdet på at draget fordel af den seneste teknologiske udvikling af solid-state lasere, og ingeniørerne har haft succes med at kombinere mange mindre lasere – der minder om dem der sidder i en Blu Ray afspiller – til én samlet og effektiv high-powered laserstråle, som fyrer med over 10 kilowatt.

Bagnell udtaler, at dets primære funktion af laserteknologien, vil være til anvendelse som selvforsvar:

Ideen er […] at beskytte luftfartøjet mod trusler

Hvis man er i stand til at producere laservåben i en lille nok form, så de kan passe på et kampfly, så vil det amerikanske flyvevåben have en betydelig fordel ift. effektivitet under missioner. Laseren får sin power fra den elektricitet, der produceres fra kampflyets jetmotorer, og så kan operatørerne beskytte deres aktiver, uden at skulle bære yderligere kinetiske våben.

Flyvevåbnet vil udbyde konkurrence-programmet i flere etaper, siger Bagnell. En forsvarsproducent vil udvikle laseren, mens en anden bygger den overordnede platform for våbensystemet, som bl.a. indebærer indpakning al den kraft, køling og computere til kontrolsystem og kampledelse i en luftbåren konfiguration. En tredje producent vil udvikle styresystem, der gør det muligt for operatøren at styre laseren mod sit mål, og en fjerde producent skal bistå med det samlede våbensystem.

Men før stjernekrig kan blive en realitet, skal Shield-holdet overvinde flere væsentlige forhindringer. Flyvevåbnet har gjort fremskridt i retning af at udvikle et laservåben, der kan monteres på specialstyrkernes AC-130 ved udgangen af dette årti. Men at installere en laser på et mindre, og hurtigere kampfly, er langt vanskeligere, sagde Bagnell.

Den første udfordring er, at det er meget sværere at sigte præcist med en laser ved højere hastigheder, hvilket skyldes øgede vibrationer. Den anden udfordring er gøre systemet tilpas småt til at kunne implementeres på et kampfly, og samtidig opretholde tilstrækkelig power til at generere et effektiv laservåben.

I for at mødegå disse udfordringer, har flyvevåbnet draget fordel af andre værn, som arbejder med lignende udviklingsprojekter. Som eksempel kan hærens High Energy Laser Mobile Demonstrator (HEL MD) nævnes, som bruger en 10kW laser, som er påmonteret en Oshkosh køretøj. Derudover arbejder det amerikanske Marine Corps på at tilpasse en laser på en Humvee.

Ambitionerne er store for forskningsprojekter i laserteknologi, og med øget funding og fokus på udvikling af next-gen våbenplatforme i denne kategori, forventes de første resultater allerede at kunne vise sig i løbet af de næste 12-24 mdr.

Det forventes at flere af de større producenter vil indgå i Shield-programmet.

Video af Lockheed Martin’s seneste video om laservåben:

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *