xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Raytheon vinder kontrakt på Griffin A missiler Raytheon vinder kontrakt på Griffin A missiler
Raytheon har modtaget en kontrakt på USD 25 mio. for levering af Griffin A Block III missiler til det amerikanske flyvevåben. Kontraktudstederen er listed... Raytheon vinder kontrakt på Griffin A missiler

Raytheon har modtaget en kontrakt på USD 25 mio. for levering af Griffin A Block III missiler til det amerikanske flyvevåben. Kontraktudstederen er listed som The Air Force Life Cycle Management Center, som findes på Eglin Air Force Base i Florida.

Raytheon-vinder-Griffin-A-block-missil-kontrakt-for-US-Air-ForceRaytheons nye missilsystem er et multi-formåls våben, som både kan integreres i luftbårne og maritime platforme. Griffin A varianten af missilet, som er dækket af Raytheons seneste kontrakt med det amerikanske flyvevåben, er et missil der kan affyres fra mange slags fly, herunder Lockheed Martins C-130 Hercules transportfly.

Forsvarsvirksomheden siger, at deres 109 cm lange våben vejer lidt over 15 kg, og er ideel til at lave præcisionsangreb med dets sprænghoved, som har en vægt lige under 6 kg. Raytheon påbegyndte produktion af deres Griffin A variant tilbage i 2008.

Det amerikanske forsvarsministerium forventer at arbejdet vil være færdiggjort inden 1. december, 2017, og arbejdet vil blive udført på Raytheons faciliteter i Tucson, Arizona.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.