xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Rheinmetall og Day & Zimmermann lancerer joint venture Rheinmetall og Day & Zimmermann lancerer joint venture
Den tyske forsvarsproducent Rheinmetall lancerer et joint venture med den familieejede virksomhed Day & Zimmermann. De virksomheder vil hver især have 50 pct. i det... Rheinmetall og Day & Zimmermann lancerer joint venture

Den tyske forsvarsproducent Rheinmetall lancerer et joint venture med den familieejede virksomhed Day & Zimmermann. De virksomheder vil hver især have 50 pct. i det nye joint venture, som primært kommer til at fokusere på udvikling af medium-kaliber ammunition til det amerikanske marked.

Day-&-Zimmermann-RheinmetallProdukter på tegnebrættet inkluderer bl.a. udvikling af 25mm ammunition til Lockheed Martins femte generations kampfly F-35 Joint Strike Fighter.

Den nye virksomhed kommer til at hedde Rheinmetall, Day & Zimmermann Solutions eller RDZS. Joint venturet var oprindeligt annonceret ved Association of the United States Army i oktober 2016.

Day & Zimmermann er en ingeniør- og konstruktionsvirksomhed som blev grundlagt i 1901 og som er baseret i Philadelphia. Virksomheden opererer i mere end 150 lande og har over 50.000 ansatte. Forsvarsvirksomheden er på nuværende tidspunkt blandt de største virksomheder i USA.

 

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *