xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
USA godkender muligt salg af JASSM-ER missiler til Polen USA godkender muligt salg af JASSM-ER missiler til Polen
Det amerikanske udenrigsministerium har godkendt et muligt salg af Joint Air-to-Surface Standoff Missiles – Extended Range (JASSM-ER) til Polen. Hvis Polen får endelig godkendelse estimerer... USA godkender muligt salg af JASSM-ER missiler til Polen

Det amerikanske udenrigsministerium har godkendt et muligt salg af Joint Air-to-Surface Standoff Missiles – Extended Range (JASSM-ER) til Polen. Hvis Polen får endelig godkendelse estimerer U.S. Defense Security Cooperation Agency, at salget kan have en værdi op til USD 200 mio. Lockheed Martin er listet som den primære kontrakthaver for den udestående handelsaftale.

Beslutningen om at forhåndsgodkende Polens forespørgsel om køb at forsvarsmateriel, betyder at landet står til at modtage følgende, såfremt de modtager endelig godkendelse:

  • 70 stk. AGM-158B JASSM-ER missiler
  • 2 stk. AGM-158B Flight Test Vehicle
  • 2 stk. AGM 158 Mass Simulant Vehicle
  • 1 stk. Capitive Carry variant af AGM-158B Flight Test Vehicle
  • F-16 C og D opgraderinger, træning, service og supportmateriel

Det amerikanske agentur for forsvarssamarbejde (Defence Security Cooperation Agency), som har ansvaret for deres Foreign Military Sales program, udtaler i en pressemeddelelse at det fortstående salg vil være til gavn for amerikanske udenrigspolitiske interesser, og vil være med til at øge sikkerheden for en NATO-allieret i Centraleuropa, ved at bolstre deres air-to-ground strike evner.

JASSM missilerne, som er udviklet af Lockheed Martin, er præcisionsmissiler, som anvendes til at destruere væsentlige og godt beskyttede mål. Udstyret vejer lidt over 900kg, og anvender infrarøde søgere i kombination med anti-jamming GPS systemer til at tracke sine mål og guide missilerne.

 

Video af JASSM Missilet

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.