xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Amerikansk flåde accepterer nye Lockheed kampskibe Amerikansk flåde accepterer nye Lockheed kampskibe
Den amerikanske flåde har taget imod leveringen af den syvende Littoral Combat Ship (LCS) – den fremtidige USS Detroit – som er moderne kampskibe... Amerikansk flåde accepterer nye Lockheed kampskibe

Den amerikanske flåde har taget imod leveringen af den syvende Littoral Combat Ship (LCS) – den fremtidige USS Detroit – som er moderne kampskibe bygget af Lockheed Martin.

Skibet er planlagt til at blive taget i brug i slutningen af oktober, og er den fjerde Freedom Variant af LCS fra verdens største forsvarsproducent. Joe North, Lockheed Martins VP og general manager for Littoral Ships and Systems, udtaler:

Team Freedom er stolt over at levere endnu en duelig LCS til flåden.

Seks Freedom Variant kampskibe er i øjeblikket under konstruktion af det Lockheed Martin-ledede industriteam på Fincantieri Marinette Marine. Materialeindkøb finder sted for yderligere tre LCS.

Når den er rekvireret, vil USS Detroit repræsentere amerikanske interesser, hvor og når det er nødvendigt, med et niveau af kraft, der vil afskrække og besejre trusler.

Lockheed Martin sagde skibets modulære design og plug-and-play arkitektur giver flåden øget operativ kapacitet og kapabilitet til en overkommelig pris.

Den er udstyret med et stålbaseret mono-skrog og har rekonfigurerbart skibsplads på 40 procent beregnet til våbenmoduler og forskellige opgraderinger forbundet med Freedom Variant fregatten. US Navy LCS Program Manager Capt. Tom Anderson udtalte i forbindelse med overdragelses-ceremonien:

Dagen i dag markerer en betydningsfuld milepæl i livet af den fremtidige USS Detroit – et ekstraordinært skib, som vil gennemføre anti-ubåd, overflade og mine angrebsoperationer rundt om i verden med stadig stigende kapacitet til løsning af opgaver.

Kaptajn Tom Anderson påpegede desuden, at han så frem til at se USS Detroit blive forenet med søsterskibet USS Milwaukee – nummer fem i rækken af LCS.

Video af Lockheed Martins Nye Kampskibe

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *