xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Bath Iron Works vinder DDG-51 kontrakt Bath Iron Works vinder DDG-51 kontrakt
Bath Iron Works er blevet tildelt en kontrakt på USD 59 mio. til for arbejde på den amerikanske flådes DDG-51 Arleigh Burke-class destroyere. Arbejdet på... Bath Iron Works vinder DDG-51 kontrakt

Bath Iron Works er blevet tildelt en kontrakt på USD 59 mio. til for arbejde på den amerikanske flådes DDG-51 Arleigh Burke-class destroyere.

Arbejdet på kontrakten vil bl.a. involvere ingeniør- og teknisk assistance til konstruktion af de nye maritime fartøjer. Arbejdsopgaverne vil involvere general service, logistik, design og videreførelse af Class Flight III opgraderinger.

DDG-51-Arleigh-Burke-class-forsvarsindustri.dkDet er en mulighed for at kontrakten kan øges til en samlet værdi på USD 73 mio., hvis de fremsatte optio
ner tages i brug. Arbejdet vil blive udført på adskillelige lokationer, herunder i Florida og Massachusetts, og det forventes at kontrakten vil være opfyldt i december 2017.

Arleigh Burke-class destroyere er krigsskibe designet til offensive og defensive missioner, og de kan operere uafhængigt eller som del af en angrebsgruppe.

DDG-51 Fartøjerne er på nuværende tidspunkt ved at undergå Flight III opgraderinger, som i følge den amerikanske flåde, betyder at krigsskibene vil have forøget evne ift. at opdage trusler samt øgede muligheder for at undgå farer. Derudover giver Flight III opgraderingerne nye luft- og missilforsvarsraderer samt andre forbedringer.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *