xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Danmark vil sælge krigsskibe til Australien Danmark vil sælge krigsskibe til Australien
Danmark kæmper en stille kamp om at komme i betragtning til en enorm ordre, når den australske flåde i de kommende år skal indkøbe... Danmark vil sælge krigsskibe til Australien

Danmark kæmper en stille kamp om at komme i betragtning til en enorm ordre, når den australske flåde i de kommende år skal indkøbe ni nye krigsskibe til en samlet værdi af svimlende 150 milliarder kroner.

Bag det danske bud står Odense Maritime Technology (OMT), der i samarbejde med søværnet har udviklet flådens fregatter i den såkaldte Iver Huidtfeldt-klasse.

Odense Maritime Technology blev etableret som et spin-off af Odense Steel Shipyard (OSS) som lukkede i 2012. Al teknisk forskning og udvikling er derefter blevet overført til OMT.

Og selv om OMT i kapløbet om de australske dollar er oppe mod giganter i den tyske, franske og engelske forsvarsindustri, er skibsdesignvirksomhedens administrerende direktør, Kaare Groes Christiansen, forsigtig optimist.

Vores skibe er bygget op af moduler og meget fleksible. Det gør dem nemme at bygge og nemme at ændre, hvilket igen gør dem meget interessante rent prismæssigt, siger han.

Danske krigsskibe (fregatter) kan købes for det halve

Fregatterne skal bygges i den australske by Adelaide, og det er således “kun” designet, Danmark forsøger at sælge.

De danske fregatter kan ifølge flere kilder laves for omkring det halve af, hvad tilsvarende skibe bygges for, og det har fået australierne til at spidse ører, siger Per Hesselberg, kommandør i søværnet og chef for flådestationen i Korsør.

– De danske fregatter har en chance, fordi de kun koster det halve, og det er jo altid en faktor, når der kommer politikere ind over, siger han.

Australien vælger senere på året tre skibsprojekter ud, der får lov at komme med et konkret bud på ordren.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *