xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
DCNS skal bygge fregatter til den franske flåde DCNS skal bygge fregatter til den franske flåde
Det franske forsvars indkøbsagentur (DGA) har bestilt fem mellemstørrelse fregatter til den franske flåde som skal bygges af det franske værft DCNS. Fregatterne skal... DCNS skal bygge fregatter til den franske flåde

Det franske forsvars indkøbsagentur (DGA) har bestilt fem mellemstørrelse fregatter til den franske flåde som skal bygges af det franske værft DCNS.

Fregatterne skal udvikles og bygges ved brug af forsvarsproducentens nye BELH@RRA fregatter. Det forventes at de nye franske fregatter vil være klar til brug i 2025, fortæller DCNS i en pressemeddelelse.

Den franske virksomhed Thales har indgået partnerskab med DCNS om at supplere fartøjerne med deres nye generation af radarsystemer, og de kommer til at have Aster 30 missiler ombord, som udvikles af MBDA. Hervé Guillou, CEO hos DCNS, udtaler i en pressemeddelelse:

DCNS er stolte af at levere, sammen med Thales, til fornyelse af den franske flådes styrker, takket være et nyt fartøj, der adresserer de behov, som en verdensklasse flåde har.

BELH@RRA digitale fregatter vejer mere end 4.000 ton og er tiltænkt anti-ubådskrigsførelse. Systemerne ombord på de nye fregatter vil kontinuerligt blive opdateret og moderniseret til at kunne imødegå fremtidige trusler. Særligt for den franske version af BELH@RRA er dets udvidede selvforsvarskapaciteter samt dets integration af Thales Sea Fire radarsystem.

Video af DCNS BELH@RRA

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *