xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Saab styrker maritim produktion efter opkøb Saab styrker maritim produktion efter opkøb
En af de mest kendte producenter af lodsbåde bliver nu en del af Sveriges store, kommercielle forsvarsindustri. Kort før jul overtog selskabet Saab-Kockums det... Saab styrker maritim produktion efter opkøb

En af de mest kendte producenter af lodsbåde bliver nu en del af Sveriges store, kommercielle forsvarsindustri. Kort før jul overtog selskabet Saab-Kockums det svenske værft Dockstavarvet AB, som er en førende producent af mindre erhvervs- og militærfartøjer i aluminium.

Dockstavarvet er bl.a. kendt for produktionen af deres maritime kampfartøj CB 90 H, som kommer i et udvalg af militære og civile udgaver. Herhjemme er værftet bedst kendt for at have leveret majoriteten af Danpilots nuværende flåde af lodsbåde gennem lodseriets forrige flådefornyelsesprogram fra midt-halvfemserne og frem til midt-nullerne.

Den rent svenske virksomhedsovertagelse indbefatter endvidere værftet Muskövarvet AB, der ligeledes er solgt af selskabet bag Dockstavarvet, Aludesign. Muskövarvet er også specialiseret i aluminium, særligt med fokus på reparation med vedligehold af det svenske søværns mange små kystforsvars aluminiumsenheder som en central del af forretningsgrundlaget.

Saab-koncernen meddeler i en pressemeddelelse, at købet skal styrke Saabs militære produkt- og serviceportefølje både på nybygningssiden og i forhold til reparation og vedligehold. Udover lodsbåde er Dockstavarvet også specialiseret i mindre high speed patruljefartøjer, både i civile og militære konfigurationer. Gunnar Wieslander, Senior VP, udtaler:

Gennem opkøbet vil Saab styrke dets produktportefølje inden for maritime fartøjer såvel som forøge dets kapacitet for support og vedligeholdelse ved Muskö flådestation. Saabs globale tilstedeværelse vil også facilitere eksport fremadrettet for Dockstavarvet produkter.

Saab-koncernen er i dag formentlig mest kendt for produktionen af Gripen-kampflyet. Men udover aktiviteterne i Saab-Kockums, ikke mindst med bygning og design af flådefartøjer på det tidligere Kockums-værft i Malmø, er koncernen også aktiv på en række andre områder. På det maritime område bl.a. inden for ROVs og nautiske trafik-management applikationer.

Dockstavarvet og Muskövarvet vil blive placeret i Saab-koncernens forretningsområde Kockums. Kombineret genererer de to producenter salg for ca. 250 mio. svenske kr. og har i alt 80 ansatte.

Video af CB 90 H

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *