xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Storbritannien bestiller to River-class offshore patruljefartøjer Storbritannien bestiller to River-class offshore patruljefartøjer
BAE Systems har modtaget en kontrakt på USD 360 mio. på levering af yderligere to stk. River-class offshore patruljefartøjer til den britiske flåde. Kontrakten omfatter... Storbritannien bestiller to River-class offshore patruljefartøjer

BAE Systems har modtaget en kontrakt på USD 360 mio. på levering af yderligere to stk. River-class offshore patruljefartøjer til den britiske flåde.

Kontrakten omfatter produktion og support til det oprindelige fem-skibs program, som bringer den samlede kontrakt op på en værdi af USD 797 mio. Den britiske minister for forsvarsindkøb, Harriett Baldwin, annoncerede aftale med BAE Systems ved et visit på forsvarsvirksomheden skibsværft i Glasgow. Baldwin udtaler i en pressemeddelelse:

Denne kontrakt vil levere yderligere to moderne Offshore patruljefartøjer til den royale flåde og sikre væsentlige konstruktionsmæssige færdigheder og hundredevis af jobs i Skotland.

Baldwin sætter investeringen i yderligere to River-class skibe i forbindelse med det nye forsvarsbudget for Storbritannien, som kommer til at betyde, at man fremover har midlerne til at sikre det britiske forsvar nyt forsvarsmateriel. I denne forbindelse udtaler Baldwin:

Beskyttet af et stigende forsvarsbudget, er OPV programmet en vigtig del af regeringens GBP 178 mia. plan om at sikre, at vores forsvarsstyrker har det udstyr, som de har behov for.

Arbejdet med de to maritime fartøjer kommer til at involvere mere end 100 britiske virksomheder. De to nye skibe kommer til at hedde “Tamar” og “Spey”, og deres design er en viderebygning på den eksisterende River-class model, med varianter allerede anvendt af den brasilianske og thailandske flåde. De to nye maritime patruljefartøjer forventes at være færdige i 2019.

Video af BAE Systems Offshore Patruljefartøj

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *