xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
USS Zumwalt lever op til forventningerne USS Zumwalt lever op til forventningerne
USS Zumwalt, også kendt som DDG-1000, som er et næstegenerations, stealth krigsskib, har netop succesfuldt gennemført dets godkendelsesprøver, fortæller skibets elektroniske udvikler, Raytheon. Raytheon... USS Zumwalt lever op til forventningerne

USS Zumwalt, også kendt som DDG-1000, som er et næstegenerations, stealth krigsskib, har netop succesfuldt gennemført dets godkendelsesprøver, fortæller skibets elektroniske udvikler, Raytheon.

Raytheon er den primære integrator af Zumwalt-klassen elektroniske systemer, og har blandt andet udviklet skibets Total Ship Computing Environment, som også blevet testet som en del af godkendelsesprøven.

Total Ship Computing Environment er et koncept udviklet af Raytheon, som er et uniformt, singulært krypteret netværk, som kontrollerer alle skibets computer- og netværksfunktioner – lige fra lys ombord på skibet til radar- og våbensystemer.

Systemet viste gode resultater gennem de to prøver til søs, hvilket kulminerede med en godkendelse fra den amerikanske flådes inspektionsgruppe. Pat O’Kane, direktør for tests i Raytheon, udtaler:

Vi ser årevis af design, udvikling og testing komme til live.

MK57-ZumwaltUdover destroyerens Total Ship Computing Environment blev også kontrolsystemer, navigations og de elektro-optiske overvågningssystemer testet, som ligeledes performede godt.
Skibet er bland andet udstyret med integreret undervands våben
systemer og en MK57 vertikal affyringsrampe, som illustreret på billedet.

Destroyeren sejles nu til Baltimore, mens det næste skib i klassen – USS Michael Monsoor – vil blive indviget i morgen søndag ved Bath Iron Works i Maine.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *