xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Zumwalt – Next-gen Stealth Krigsskib Zumwalt – Next-gen Stealth Krigsskib
DDG-1000 – bedre kendt som Zumwalt – er et af de frækkeste flådeskibe derude – som muligvis har ramt en mur af udfordringer, men... Zumwalt – Next-gen Stealth Krigsskib

DDG-1000 – bedre kendt som Zumwalt – er et af de frækkeste flådeskibe derude – som muligvis har ramt en mur af udfordringer, men som forbliver et flydende powerhouse, som vi spår en lovende fremtid.

Efter flere års forskning, udvikling, aflysninger og afskrivninger, er den første next-gen Zumwalt destroyer ved at undergå tests til søs.

Det er en kæmpe milepæl for et udviklingsprojekt, som har været stærkt udfordret. Den amerikanske flåde har oprindelig haft til hensigt at købe nok DDG-1000 Destroyere til at kunne udskifte deres DDG-51 modeller. Men kun købes der kun tre – hvoraf det er blevet diskuteret, hvorvidt man overhovedet bør investere i tre.

Den amerikanske flåde gik endda så langt, som at åbne produktionen for de ældre modeller igen, som er mindre, billigere og en langt mere agil klasse.

Udviklingsprogrammet for DDG-1000 blev etableret tilbage under Clinton administrationen – dengang maritim overlegenhed var mere væsentlig. DDG-51 havde indbygget Aegis missiler og luftforsvarssystemer, og var bygget til at udfordre Sovjets flåde.

Zumwalt er fyldt med innovative løsninger

Zumwalt er dog spækket med innovative løsninger, som kan ende i andre fremtidige flådeskibe – såfremt der ikke produceres flere end tre af denne type. Den er kendetegnet ved dens visuelt hårdslående stealth design, med skarpe flader.

Bemandingsmæssigt er man virkelig gået all in med Zumwalt. Man skal bruge under halvdelen af den samme bemanding som ved DDG-51, og det er for et skib der er 63 pct. større.

USS Zumwalt heads down the Kennebec River and out to sea for the first time on Dec. 7, 2015.Vigtigst for DDG-1000 er dog dens elektriske drive. Der anvendes forsat gasturbiner til at generere power i første omgang, men den gør op med store og klodsede skafter for at overføre energi til propellerne. Det integrerede powersysten tillader at energi skiftes til andre systemer, såsom elektromagnetiske rail guns eller andre nuværende og fremtidige energitunge våbensystemer eller andre enheder.

DDG-1000 kan sejle med 20 knob og forsat have 58 megawatt tilovers – mere end seks gange, hvad der er tilgængeligt med DDG-51 – Arleigh Burke

Den store mængde energi kan derfor med rette anvendes til en lang række krævende systemer, såsom radarer, sensorer og next-gen laser systemer.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *