xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Amerikansk Flåde får ny radar på Fire Scout drone Amerikansk Flåde får ny radar på Fire Scout drone
Den amerikanske flåde’s MQ-8B Fire Scout drone er fornylig blevet taget brug med en ny maritim overvågningsradar, fortæller U.S. Navy. MQ-8B er en maritim... Amerikansk Flåde får ny radar på Fire Scout drone

Den amerikanske flåde’s MQ-8B Fire Scout drone er fornylig blevet taget brug med en ny maritim overvågningsradar, fortæller U.S. Navy. MQ-8B er en maritim rekognosceringsdrone udviklet af Northrop Grumman.

Radar Fire Scout Northrop Grumman MQ-8BDen er stationeret på USS Coronado Littoral Combat Ship med en Telephonics Corporation AN/APY-4(V)1 radar, som drastisk vil forbedre situational awareness for droneoperatørerne og for skibets besætning i maritime og kystnære miljøer.

Den nye radar vil ligeledes øge Fire Scout dronens target classification for maritime og landbaserede mål.

Radaren, som vil blive brugt til support for militærenheder, vil desuden øge mulighederne for at foretage overvågningsmissioner, da dens søgeområde er blevet ekspanderet. Dette muliggør at skibsfartøjets besætning vil kunne simultant tracke op til 150 mål.

Tracking af flere mål på samme tid er dog ikke den eneste feature. AN/APY-4(V)1 radaren vil desuden øge præcisionen af detektering af mål, som spænder over et område på 70 sømil.

Fire Scout dronen vil yde support til den kommende amerikanske Rim of the Pacific militærøvelse, hvor den vil blive anvendt ombord på krigsskibet Coronado.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *