xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Lockheed Martin og Indra tester nyt radarsystem Lockheed Martin og Indra tester nyt radarsystem
Spanske Indra og amerikanske Lockheed Martin har demonstreret integrationen af et nyt solid state S-band radarsystem, som netop udvikles til de nye spanske fregatter.... Lockheed Martin og Indra tester nyt radarsystem

Spanske Indra og amerikanske Lockheed Martin har demonstreret integrationen af et nyt solid state S-band radarsystem, som netop udvikles til de nye spanske fregatter.

I den første del af udviklingsfasen skal testen validere integration af Indras Digital Transmit-Receive moduler i Lockheed Martins Solid State phased array antenner.

Testen blev udført i New Jersey og blev overværget af repræsentanter af det spanske forsvarsministerium, det spanske søværn og det amerikanske søværn. José Manuel Pérez Pujazón, executive vicepræsident i Indra, udtaler:

Demonstrationen visere den operationelle kompatabilitet mellem Lockheed Martins array og Indras digitale moduler, som tilsammen former en vigtig del af F-110 kampsystemet.

Den nye solid state radar, som er ved at blive udviklet vil give Aegis forbedret luftforsvar og tilføre ny teknologi til F-110 fregatterne, og andre fartøjer, som det spanske forsvar i dag og i fremtiden anvender.

Som en del af samarbejdet supplerer Indra byggeblokkene til at opnå en fuld digital antenne, inklusiv moduler til det digitale transceiver modul, som indeholder solid state gallium nitride high-power forstærkere, som integrerer førende teknologi inden for signalforstærkning og digitalisering. Mary Keifer fra Lockheed Martin, som står i spidsen for Aegis Combat Systems-programmet, udtaler:

Ligesom Aegis Combat System gør vores solid state radarsystem brug af et åbent arkitekturdesign som nemmere kan facilitere integration med andre systemer og komponenter.

Keifer nævner desuden fordelene ved at arbejde sammen med virksomheder som Indra, som er med til at gøre teknologien bedre genne samarbejde og vidensudveksling, og som ender med skabelsen af cutting-edge next-gen teknologier, til gavn for allierede partnere verden over.

Lockheed Martin sage under signeringen af kontrakten, efter demonstrationen, at de vil yde support til Indra gennem teknologiudviklingsfasen af projektet, som vil kulminere i 2020 med en demonstration af den endelige solid state S-band radarsystem, som skal anvendes på fremtidens spanske fregatter.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *