xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Nordic Radar Solutions skal levere målscoringssystem til det danske flyvevåben Nordic Radar Solutions skal levere målscoringssystem til det danske flyvevåben
Bedre træning af flyvevåbnets piloter Nordic Radar Solutions skal levere hurtigt og effektivt målscoringssystem til det danske flyvevåben DALO, det danske forsvars indkøbs- og... Nordic Radar Solutions skal levere målscoringssystem til det danske flyvevåben

Bedre træning af flyvevåbnets piloter

Nordic Radar Solutions skal levere hurtigt og effektivt målscoringssystem til det danske flyvevåben

DALO, det danske forsvars indkøbs- og logistikorganisation, har netop underskrevet en kontrakt med danske Nordic Radar Solutions ApS om levering af et system til at måle effektiviteten af skydetræning fra fly. Systemet skal installeres på det militære øvelsesareal på nordspidsen af Rømø.

”Med begrænsede budgetter og stigende kompleksitet er hurtige og effektive metoder til mål scoring helt essentielle for militæret. De traditionelle metoder er slet ikke tilstrækkelige længere, og vi identificerede et stort behov for troværdigt og hurtigt feedback under øvelserne,” siger Per Schmock, CEO i Nordic Radar Solutions ApS, der i øvrigt selv er tidligere pilot i flyvevåbnet.

Systemet hedder Advanced Battlefield Integrated Scoring System (ABISS) og er et helt unikt og avanceret radarsystem, som leverer scoringsresultater i meget høj kvalitet. Og det kan ske under selv de mest krævende forhold.

ABISS reducerer omkostningerne markant, når det drejer sig som avanceret test og træning med forskellige våbentyper. Der er store besparelser at hente på ammunition og brændstof, når man som pilot får et hurtigt feedback under flyvningerne.

”Fra starten stod det klart, at den eksisterende radarteknologi ikke var tilstrækkelig, så vi besluttede at hæve niveauet og designe et unikt radarsystem helt fra bunden i stedet for at benytte os af hyldevarer af eksisterende x-bånds komponenter,” siger Per Schmock.

Kernen i radarsystemet er bygget op omkring en avanceret Ka-bånds radar som benytter sig af flere samtidige radarstråler til præcis at måle nedslag, hastighed og vinkler på den anvendte ammunition. Det sker i næsten realtid, dag og nat og i al slags vejr.

Nordic Radar Solutions er et firma, som udvikler avancerede next-generation radarsystemer til forskellige militære og civile formål. Ved siden af systemet til målscoring udvikler Nordic Radar Solutions også radarsystemer til sporing af droner, fugle og FOD (Foreign Object Debris) i lufthavne og deres omgivelser samt automatisk sporing og artsgenkendelse af fugle i nærheden af vindmølleparker.

Yderligere oplysninger om Nordic Radar Solutions kan findes på https://nordicradarsolutions.com

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *