xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
ACTUV er den amerikanske flådes nye ubemandede sub-hunter (ASW) ACTUV er den amerikanske flådes nye ubemandede sub-hunter (ASW)
Den amerikanske flådes nyeste sub-hunting maritime drone har succesfuldt gennemført de indledende hastigheds- og manøvretests, som forberedelse til dets jomfrurejse for flåden i denne... ACTUV er den amerikanske flådes nye ubemandede sub-hunter (ASW)

Den amerikanske flådes nyeste sub-hunting maritime drone har succesfuldt gennemført de indledende hastigheds- og manøvretests, som forberedelse til dets jomfrurejse for flåden i denne måned.

En version, som teknologidemonstrator, af det anti-submarine warfare (ASW) Continuous Trail Unmanned Vessel (ACTUV), har gennemført tests ved Portland i USA, ifølge et faktaark fra U.S. Department of Defense (DoD).

Repræsentanter fra Defence Advanced Research Projects Agency (DARPA) samt fra forsvarsvirksomheden Leidos står i spidsen for udviklingen af den ubemandede ACTUV sub-hunter. Fra de gennemførte tests i Portland var sub-hunteren i stand til at opnå hastigheder på 27 knob.

ACTUV besvarer ikke blot en af de største udfordringer som flåden står over for idag. Det er lanceringen af en hel ny type af ubemandede enheder, som har uendeligt mange muligheder for fremtiden.

Skibet skal officielt indvies af den amerikanske flåde d. 7. april, hvorefter den vil begynde yderligere runder af åbenvandstesting udfra kysten ved Californien.

 

Programmet er designet, udviklet og konstrueret til skabelsen af en helt ny klasse af søfartøjer, som er tiltænkt at skulle kunne sejle tusindvis af kilometre henover åbent hav, og for måneder af gangen, uden en eneste person ombord.

ACTUVs primære mission er at finde og tracke diesel-elektriske ubåde. Forsøget på at tracke disse ubåde, mens den sejler gennem et af verdens travelse havområder, er som at identificere motorstøj fra en enkelt bil, når man befinder sig i en storby, og er derfor en udfordring, som man ser frem til at få færdigtestet.

DARPA siger, at det indledende arbejde på ACTUVs tracking system til ubåde har vist, at den er i stand til at finde, fokusere ind og tracke en diesel-elektrisk ubåd fra distancer op til 3 km, hvilket gør det særligt spændende at tage enheden i aktivt brug.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *