xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Australien bestiller ubåde for 250 mia. kr. fra DCNS Australien bestiller ubåde for 250 mia. kr. fra DCNS
Ifølge AFP har det franske skibsværft DCNS vundet budkonkurrencen om at levere 12 nye ubåde til det australske søværn. Mens der herhjemme tales om beløb på... Australien bestiller ubåde for 250 mia. kr. fra DCNS

Ifølge AFP har det franske skibsværft DCNS vundet budkonkurrencen om at levere 12 nye ubåde til det australske søværn.

Mens der herhjemme tales om beløb på 20-30 milliarder kroner i debatten om nye kampfly, så er det summer i en helt anden størrelsesorden, der er faldet ned i turbanen på et fransk skibsværft. Foran en tysk og en japansk producent, som var med i konkurrencen, er det franske skibsværft DCNS blevet valgt til at designe og bygge Australiens næste generation af ubåde.

Det oplyser Australiens premierminister, Malcolm Turnbull, tirsdag ifølge flere australske medier, som udtaler:

Vi gør det for at beskytte Australien, for at sikre vores østat.

Bestillingen omfatter i alt 12 ubåde til en samlet værdi af 50 milliarder australske dollar, hvilket svarer til godt 250 milliarder danske kroner. Projektet er det største nogensinde for det australske søværn, som kan se frem til en fordobling af dets nuværende antal ubåde. Det ventes desuden at skabe tusindvis af nye arbejdspladser i landet.

De nye undervandsbåde skal ifølge premierminister Turnbull bygges i Adelaide i delstaten South Australia af “australsk stål og af australske arbejdere“, siger han ifølge Sydney Morning Herald.

Den første af de nye krigsskibe ventes at ramme vandet i begyndelsen af 2030’erne. Australiens nuværende flåde af ubåde daterer sig til tilbage til 1990’erne, og de aldrende undervandsfartøjer er dyre at vedligeholde. Efter planen skal de trækkes ud af aktiv tjeneste i 2026 – altså et par år før de nye tages i brug.

To andre konsortier, anført af henholdsvis Mitsubishi fra Japan og ThyssenKrupp fra Tyskland, havde også lagt billet ind på gigantordren. Det japanske bud var længe anset som favorit til at løbe med sejren, men til stor overraskelse har det franske skibsværft DCNS i stedet vundet kontrakten.

Japans forsvarsminister har sagt, at hvis kontrakten gik til Tokyo, ville det være med til at styrke den regionale sikkerhed. Og tidligere denne måned citerede avisen The Australian amerikanske embedsfolk for, at USA støttede det japanske bud.

Men det har også været nævnt, at Australien ved at vælge den japanske løsning, kunne risikere at vække vrede hos sin største samhandelspartner, Kina.

Japan kræver nu en forklaring fra Australien på, hvorfor buddet blev fravalgt.

Beslutningen er dybt beklagelig. Vi vil bede Australien om at forklare, hvorfor de ikke valgte vores design,

udtaler forsvarsminister Gen Nakatani ifølge AFP.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *