xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
BAE Systems skal levere next-gen ubåde i 2030 BAE Systems skal levere next-gen ubåde i 2030
Den næste generation (next-gen) af ubåde, som skal erstatte den britiske flådes fire nuværende Vanguard ubåde, bliver ’Successor’ modellen. De fire nye Successor ubåde... BAE Systems skal levere next-gen ubåde i 2030

Den næste generation (next-gen) af ubåde, som skal erstatte den britiske flådes fire nuværende Vanguard ubåde, bliver ’Successor’ modellen.

De fire nye Successor ubåde vil blive indfaset fra starten af 2030 og frem, og de forventes at have en levetid på mindst 30 år. Successor ubådene kommer til at være udstyret med Trident missiler (Trident Missile Systems), som ikke vil blive udskiftet, men blot være de samme som anvendes i dag, bekræfter et fact sheet fra det britiske forsvarsministerium, som skriver, at de nuværende Trident D-5 missiler vil være i beholdning ind i 2040’erne.

Den britiske regering har fornylig bekræftet løfter om at foretage strategiske forsvarsinvesteringer på £642 mio. Til at forberede produktionen af den nye flåde af Trident-armerede atomubåde.

Midlerne vil primært blive allokeret til etablering af produktionsfaciliteter hos BAE Systems, som skal udvikle atomubådene i England på deres værft. BAE Systems vil være hovedleverandøren bag Successor ubådene, mens Rolls-Royce vil stå for udviklingen af programmets nukleare motorer.

Successor-klassen af atomubåde kommer til at erstatte de eksisterende Vanguard ubåde, som Storbritannien har benyttet sig af siden 1993, hvor de første gang blev taget i brug.

sucessor-submarine-2Da Successor ubådene forsat er på et tidligt stadie, er det begrænset med yderligere informationer om design, teknologi og features, men det forventes, at nye typer missiler vil være klar når produktionen af Successor går i gang, hvorfor det er muligt at atomubåden vil kunne affyre nye typer ballistiske missiler. En del af finansieringen, som lyder på £136 mio. går til udviklingen af missilrummet ombord på atomubåden, som bliver designet og udviklet, som led i et fælles samarbejde mellem britiske og amerikanske forsvarsproducenter.

Det næste skridt i udviklingen af de nye ubåde bliver at fokusere på at reducere risici forbundet med projektet.

Den britiske regering har estimeret, at de samlede produktionsomkostninger for Successor ubådene vil løbe op i £31 mia., og man derudover besluttet, at man vil allokere £10 mia. til en fond, med henblik på, at tage højde for uforudsete omkostninger undervejs, således at man dækker eventuelle risici i forbindelse med projektet.

BAE Systems er pt. midtvejs gennem et andet investeringsprojekt om at bygge syv Astute-klasse ubåde på deres Barrow-faciliteter i England.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *