xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
General Dynamics Electric Boat skal udvikle taktiske missilrør General Dynamics Electric Boat skal udvikle taktiske missilrør
General Dynamics dattervirksomhed Electric Boat har netop fået en kontrakt på USD 101 mio. til udvikling af taktiske missilrør. Kontrakten omfatter implementering af taktiske... General Dynamics Electric Boat skal udvikle taktiske missilrør

General Dynamics dattervirksomhed Electric Boat har netop fået en kontrakt på USD 101 mio. til udvikling af taktiske missilrør. Kontrakten omfatter implementering af taktiske missilrør til support af Ohio-class erstatningsprogrammet for næste generations ubåde til den amerikanske flåde.

north-dakota-ssn784-photo-general-19552Der er tale om en fastprisaftale, hvor General Dynamics Electric Boat skal udvikle 22 stk. taktiske missilrør til den næste generation af ballistiske ubåde.

Arbejdet med udvikling af de nye missilrør vil finde sted på General Dynamics’ faciliteter i Rhode Island, og forventes at være færdiggjort i december 2024.

Det kontrakthavende part er det amerikanske Naval Sea Systems Command.

General Dynamics er ved at udvikle næste generations ubåde til den amerikanske flåde, som skal erstatte de eksisterende 14 stk. Ohio-class undervandsfartøjer, der eksisterer i den amerikanske flåde i dag. Den nye klasse af ubåde kommer til at hedde Columbia-class.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *