xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Leidos begynder test af ACTUV Sea Hunter drone Leidos begynder test af ACTUV Sea Hunter drone
Leidos er begyndt operationelle tests af deres Sea Hunter maritime drone. I første omgang er der tale om tests af selve fartøjet, men det... Leidos begynder test af ACTUV Sea Hunter drone

Leidos er begyndt operationelle tests af deres Sea Hunter maritime drone. I første omgang er der tale om tests af selve fartøjet, men det vil senere blive fulgt op af komplette performancetests, hvor det ubemandede overfladefartøj skal vise sine evner.

De operationelle tests af fartøjet er som led i fællesprojektet mellem Leidos og DARPA (U.S. Defense Advanced Research Project Agency). Projektet er kendt som “Anti-Submarine Warfare Continuous Trail Unmanned Vessel” eller ACTUV, og det søger at udvikle automatiserede maritime platforme, som er i stand til at tracke diesel-elektriske ubåde. Mike Chagnon, Group Præsident for Leidos Advanced Solutions, udtaler i en pressemeddelelse:

Sea Hunter er på forreste linje af nye autonome teknologier til det amerikanske forsvar. Operationel tests udføres med henblik på at vise de evner det kan give vores forsvarsstyrker, som er uden fortilfælde for denne type af ubemandede fartøjer.

Leidos-Sea-HunterACTUVs primære mission er at finde og tracke diesel-elektriske ubåde. Forsøget på at tracke disse ubåde, mens den sejler gennem et af verdens travelse havområder, er som at identificere motorstøj fra en enkelt bil, når man befinder sig i en storby, og er derfor en udfordring.

Sea Hunter overfladefartøjet blev indviet den 7. april 2016 efter at have fuldført en række forsøg, som havde til formål at demonstrere fartøjets evner. De nye testforsøg vil demonstrere fartøjets sensorer, mission control hardware og software samt det autonome system. Projektet mellem Leidos og DARPA er et to-årig program, som har fået økonomisk støtte fra DARPA og Office of Naval Research (ONR). Det forventes at den næste række af performancetests vil blive udført i foråret 2017.

Video af Leidos ACTUV Sea Hunter

 

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *