xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Lockheed Martin skal udvikle mini-ubåd til SEALs Lockheed Martin skal udvikle mini-ubåd til SEALs
Lockheed Martin har modtaget en kontrakt på udvikling af et mini-ubådssystem til den amerikanske specialoperationskommando (U.S. Special Operations Command – SOCOM). Kontrakten har en... Lockheed Martin skal udvikle mini-ubåd til SEALs

Lockheed Martin har modtaget en kontrakt på udvikling af et mini-ubådssystem til den amerikanske specialoperationskommando (U.S. Special Operations Command – SOCOM).

Kontrakten har en størrelse af USD 166 mio. og omfatter design, udvikling og produktion af mini-undervandsbåden, som også skal testes og efterprøves i et operationelt testmiljø.

Ifølge kontrakten skal Lockheed Martin udfylde et eksisterende gap for landudsendte mini-ubåde, som skal bruge i barske maritime miljøer.

Dette skal den amerikanske forsvarsproducent gøre ved at tage eksisterende teknologi på området, og videreudvikle det til det eksisterende maritime behov som den amerikanske specialoperationskommando på nuværende tidspunkt mangler udfylde.

Lockheed Martin har tidligere fokuseret på ubemandede undervandssystemer, og udviklede en mini-ubåd som prototype for Navy SEALs tilbage i 2012.

Arbejdet vil ske på forsvarsproducentens faciliteter i Florida, USA og i England. Ifølge kontrakten forventes forløbet med udviklingen af mini-ubåden at strække sig over en periode på 66 måneder.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *