xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Saab skal udvikle torpedo integrationssystem til svenske ubåde Saab skal udvikle torpedo integrationssystem til svenske ubåde
Den svenske flåde har udstedt en kontrakt til Saab om udvikling og produktion af torpedo integrationssystem til deres nye linje af A26 ubåde. Ordren understøtter Sveriges... Saab skal udvikle torpedo integrationssystem til svenske ubåde

Den svenske flåde har udstedt en kontrakt til Saab om udvikling og produktion af torpedo integrationssystem til deres nye linje af A26 ubåde.

Ordren understøtter Sveriges A26 program, som søger at erstatte landets aldrende flåde af Gotland-class undervandsbåde. Saabs datterselskab Kockums er en verdensførende 
produktionsvirksomhed inden for udvikling af fartøjer. Virksomhedsrepræsentanter udtaler at undervandsfartøjet vil blive udstyret med deres seneste stealth teknologi og nye våbensystemer.

torpedo-kockums-a26A26 Ubådene er powered gennem konventionel diesel-elektriske fremdriftsmoterer, og er fuldt udstyret med Kockums Stirling AIP system (air-independent propulsion). A26 Ubåden er optimiteret til at efterlade en meget lille signatur, som gør den stealth og dermed meget svær at opdage. Ann-Marie Vösu, chef i Saab Underwater Systems, udtaler i en pressemeddelelse:

Med denne kontrakt vil den svenske flåde have moderne torpedo integrationssystemer på deres ubåde og korvetter, som vil sikre en forsat og moderne operation af eksisterende torpedosystemer.

Kontrakten for Saab betyder dermed, udover konstruktion og produktion af to stk. A26 torpedo integrationssystemer, at den svenske forsvarsvirksomhed skal opgradere den svenske flådes Visby-Class korvetter og eksisterende Gotland-Class ubåde.

Vösu tilføjer desuden, at arbejdet vil forberede fartøjerne i den svenske flåde på anvendelse af de nye letvægtstorpedoer, som er et tredje project, som Saab er involveret i.

Kontrakten forventes at være opfyldt mellem 2017 og 2020.

Video af A26 Ubåde

 

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *