xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Lockheed demonstrerer LRASM affyringskapabilitet til søs Lockheed demonstrerer LRASM affyringskapabilitet til søs
Lockheed Martin har med succes gennemført en kontrolleret testflyvning af et Long Range Anti-Ship Missile, eller LRASM missil, ved Point Mugu Sea Range i... Lockheed demonstrerer LRASM affyringskapabilitet til søs

Lockheed Martin har med succes gennemført en kontrolleret testflyvning af et Long Range Anti-Ship Missile, eller LRASM missil, ved Point Mugu Sea Range i Californien, meddeler forsvarsproducenten.

Det var den tredje succesfulde affyringstest af AGM-158C LRASM missilet, der beviser dets evne til at indlæse missionsdata ved hjælp af den modificerede Tactical Tomahawk Weapon Control System, sagde Lockheed Martin i en udtalelse.

LRASM er et præcisions-guidet anti-skibs missil, der er designet til at imødekomme behovene i det amerikanske søværn og flyvevåben i et anti-adgang / område-benægtelses trusselsmiljø.

Missilet viste desuden dets systemets evne til at tilpasse missionsdata med et skib i bevægelse samt affyring fra MK 41 Vertical Launch System affyringssystem.

Under testen forlod missilet den lodrette affyringsrampe, adskilte problemfrit fra sin Mk-114 booster og overgik til cruise fasen.

Den fløj en på forhånd planlagt, lav-højde profil, imens den indsamlede aerodynamisk agility data undervejs dets forudbestemte slutpunkt.

Denne demonstration, fra et skib i bevægelse, i et åbent-hav miljø, var et afgørende skridt for at bevise modenheden af affyringsvarianten, udtalte Lockheed.

Affyringstest af LRASM

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *