xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Rheinmetall får 30-årig kontrakt på decoy ammunition Rheinmetall får 30-årig kontrakt på decoy ammunition
Rheinmetall har indgået en 30-årig aftale med den canadiske regering om at levere decoy ammunition til den canadiske flåde – som skal bruges til... Rheinmetall får 30-årig kontrakt på decoy ammunition

Rheinmetall har indgået en 30-årig aftale med den canadiske regering om at levere decoy ammunition til den canadiske flåde – som skal bruges til afledningsmanøvre i maritime operationer.

Efter længere forhandling mellem Rheinmetall og den canadiske regering, er de endelig nået til enighed om kontrakten indhold og omfang. Det drejer sig helt specifikt om udvikling af Omnitrap decoy ammunition.

Det er særligt kernekomponenter i Omnitrap decoy-systemet, som Rheinmetall skal levere. I aftalen indgår også General Dynamics Ordnance and Tactical Systems (Canada), som skal stå for produktion og leverance af de færdige enheder til den canadiske flåde.

Rheinmetall skal desuden levere teknisk support og assistance til General Dynamics i forbindelse med den endelig levering af de færdige decoy enheder.

Dette er ikke første gang Rheinmetall sikrer sig en større ordre fra Canada. Allerede sidste år lagde Ottowa en ordre på 2,450 runder Omnitrap decoy ammunition. Rheinmetall vandt desuden en kontrakt tilbage i 2009 på at udstyre 12 stk. canadiske Halifax-klasse fregatter med MASS – Multi Ammunition Softkill System.

Selvom værdien af den seneste 30-årige kontrakt mellem forsvarsproducenten og den canadiske regiering ikke er blevet afsløret, kan Rheinmetall afsløre, at beløbet ligger i et otte-cifret euro beløb.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *