xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Safran Sigma 40 succesfuldt integreret med Harpoon missilsystem Safran Sigma 40 succesfuldt integreret med Harpoon missilsystem
Safran Electronics and Defense har succesfuldt udført en integrationstest af dets Sigma 40 maritime navigationssystem med systemer fra AGM-84 Harpoon anti-missilsystem. Testen blev udført... Safran Sigma 40 succesfuldt integreret med Harpoon missilsystem

Safran Electronics and Defense har succesfuldt udført en integrationstest af dets Sigma 40 maritime navigationssystem med systemer fra AGM-84 Harpoon anti-missilsystem.

Testen blev udført inden for scope af den kontrakt, som Safran har med det koreanske skibsbyggeri DSME, melder forsvarsproducenten i en pressemeddelelse.

Safran arbejder desuden sammen med producenten Boeing, som står bag Harpoon missilsystemet, og som har deltaget i testen.

safran-sigma-40Systemerne er tiltænkt Krabi corvetterne og KDX-class fregatter til det den thailandske royale flåde. Efter at Safran succesfuldt har gennemført disse tests, er deres inerti navigationssystemer klar til at blive anvendt i alle de thallandske krigsskribe.

Sigma 40 systemet anvendes desuden til konventionel navigation og stabiliseringsfunktioner på skibssensorer og våbensystemer.

Sigma 40 navigationssystem er bygget op omkring en ringlaser gyro inerti kerne, som tilbyder vedholdende præcision og en høj grad af operationel fleksibilitet.

Sigma interti navigationssystem er på nuværende tidspunkt implementered og anvendt på mere end 500 krigsskibe, inklusiv de seneste front-line skibe som Charles-de-Gaulle hangarskibene samt de europæiske Freem og Horizon fregatter.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *