xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Amerikansk agentur for missilforsvar udskyder payloads til 2017 Amerikansk agentur for missilforsvar udskyder payloads til 2017
U.S. Missile Defense Agency (MDA) – Det amerikanske missilforsvarsagentur – oplyser at de udskyder deres første kommercielle payload til midten af 2017, hvilket er... Amerikansk agentur for missilforsvar udskyder payloads til 2017

U.S. Missile Defense Agency (MDA) – Det amerikanske missilforsvarsagentur – oplyser at de udskyder deres første kommercielle payload til midten af 2017, hvilket er en forsinkelse på ni måneder ift. den oprindelige forventede dato, som det tidligere er blevet omdiskuteret tilbage i marts 2015.

Space-based Kill Assessment (SKA), som den er kendt, er missilforsvarsagenturets første kendte udviklingsprojekt af en forsvarspayload til kommercielle satelliter, hvor statslige organisationer anvender dedikerede måleinstrumenter ombord på kommercielle satellitter, som tilfører energi og står for datahåndtering og andre funktioner. Konceptet har langsomt vundet politisk medvind i det amerikanske forsvarsministerium i de senere år – om end for langsomt ifølge fortalere i industrien og den amerikanske kongres.

Eksperimentet til det amerikanske missilforsvar vil blive et komplet rumbaseret netværk af små sensorer, som har til hensigt at måle signaturer fra ballistiske missiler. De individuelle sensorer har huser tre fotodioder, der bruges til at samle informationer om energisignaturen fra et impact mellem missilet og intercepter fra det ballistiske missilforsvarssystem (BMDS).

For Missile Defense Agency er SKA-sensorerne, som er bygget af Johns Hopkins University’s afdeling for Applied Physics Laboratory, i stand til at verificere om indkommende missiler er blevet ødelagt af defensive interceptere – og dermed om missiler ikke længere udgør en trussel. Den samlede SKA-payload har en vægt på kun 10 kg. og hjælper via det etablerede public-private partnership med at holde prisen nede på omkostningerne for at monitorere trusler om affyring og verificering af interception af ballistiske missiler. Sensorerne forventes at vare mere end 10 år, ifølge et MDA fact sheet.

Viceadmiral James Syring, som er direktør for Missile Defense Agency, drøftede SKA-programmet d. 14. april i sit skriftlige vidneudsagn foran House Armed Services strategiske styrkers underudvalg, som en del af en høring om SKA-programmet.

I MDAs 2016-budgetanmodning har agenturet sagt, at det ville lancere den første payload af denne type i oktober efterfulgt af endnu en payload ca. seks måneder senere, og så en tredje payload i midten af 2017.

Men i agenturets seneste budgetanmodning har MDA gjort det klart, at den første payload ikke vil være klar før omkring foråret 2017, mens den anden og tredje payload forventes at blive lanceret senere på sommeren samme år.

James Syring fortalte om MDAs planer om at færdiggøre afprøvning og integration af payloads på de kommercielle platforme i 2017, hvorefter processen er at få dem i kredsløb om jorden, kalibrering af sensorer og idriftsættelse af SKA-sensornetværket.

I et faktablad beskriver MDA sensornetværket som en chance for at drage fordel af:

… årtiets mulighed for hosting af sensorer på kommercielle platforme, som er blevet tilgængelige […] SKA sensornetværket er i den unikke situation at kunne rumme kommercielle anvendelsesmuligheder og derfor har programmet udnyttet milliardinvesteringen i industrien, som allerede er foretaget i deres satellitter og kommunikationsnet, hvorved man derfor forbigår disse omkostninger.

MDA har ikke identificeret nogen af værtssatellitterne, selv om flere kilder i industrien siger, at den mest sandsynlige kandidat er Iridium Next konstellationen af mobile kommunikationssatellitter. Den første af Iridium’s 72 next-gen satellitter har udsigt til at begynde lanceringen denne sommer ombord på en SpaceX Falcon 9 raket.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *