xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Bigelow Aerospace har testet BEAM modul på ISS Bigelow Aerospace har testet BEAM modul på ISS
Bigelow Aerospace, en privat virksomhed i rumfartsindustrien, har udviklet et oppusteligt modul, som kan anvendes på rumstationer til at give ekstra plads til astronauter.... Bigelow Aerospace har testet BEAM modul på ISS

Bigelow Aerospace, en privat virksomhed i rumfartsindustrien, har udviklet et oppusteligt modul, som kan anvendes på rumstationer til at give ekstra plads til astronauter. Det oppustelige modul kaldes Bigelow Expandable Activity Module – BEAM.

Visionen er, at når astronauter om få år skal på længerevarende missioner i det ydre rum, vil de have behov for mere plads, da de skal opholde sig i mange måneder, potentielt årevis, i samme rumskib. Netop dette kræver plads.

Tanken er derfor, at moduler som BEAM vil kunne spare plads i fremtidens rumskibe, når astronauter skal på længerevarende missioner ud i rummet. Modulerne kan efter behov udvides for at skabe mere plads, når astronauterne er sendt godt på vej på deres mission.

Bigelow Aerospace har i den forbindelse indgået et samarbejde med den amerikanske rumfartsadministration NASA, hvortil de har udviklet et modul – BEAM modulet – som kan udvides, når rumskibet er på vej mod det fjerne mål.

Det sammenpressede modul har en volumen på bare 3,6 kubikmeter, men i udvidet stand stiger volumen på det bikube-lignende modul til 16 kubikmeter, hvorfor det kan anvendes som et ekstra værelse. Modulet vejer 1400 kg, ifølge Bigelow Aerospace.

NASA tester indledningsvist BEAM-modulet

Den 26. maj testede man for første gang det oppustelige BEAM modul i rummet. Testen blev udført på den internationale rumstation ISS (International Space Station), som blev bragt op til rumstationen tilbage i april måned. Både NASA og Bigelow Aerospace havde store forventninger til modulet.

Planen var, at astronauterne på rumstationen i løbet af de næste to år skulle foretage en række målinger inde i BEAM modulet – dog ikke selv bo inde i det. NASA er interesseret i at få afdækket, hvor godt BEAM beskytter astronauter mod kosmisk stråling, som kan være kræftfremkaldende og kan forårsage hjerneskader, samt at evaluere, hvor godt modulet kan modstå rumskrot og de ekstreme temperatursvingninger, som gør sig gældende i rummet.

Test af Bigelow Aerospace BEAM modul aflyses

På testdagen skulle NASA-astronaut Jeff Williams skrive rumfartshistorie på ISS, som cirkulerer 400 kilometer over Jordens overflade.

Jeff Williams styrede teknikken på selve rumstationen med kyndig hjælp fra NASA’s kontrolcenter nede på Jorden. Men efter 3 timers arbejde afbrød NASA’s kontrolcenter forsørget, da modulet desværre ikke udvidede sig som forventet. Processuelt nåede man succesfuldt igennem tre af de fem faser i testen.

Det forventes at testen vil blive genoptaget, når alle data fra det fejlslagne forsøg er blevet analyseret.

NASA-BEAM-on-ISS-Bigelow-Aerospace

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.