xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
CERES – Fransk SIGINT Satellitsystem CERES – Fransk SIGINT Satellitsystem
CERES (CapacitÉ de Renseignement Électromagnétique Spatiale) satellitsystem, er det første operationelle rumbaserede signal intelligence (SIGINT) system fra det franske forsvarsministerium, hvis opsendelse er planlagt... CERES – Fransk SIGINT Satellitsystem

CERES (CapacitÉ de Renseignement Électromagnétique Spatiale) satellitsystem, er det første operationelle rumbaserede signal intelligence (SIGINT) system fra det franske forsvarsministerium, hvis opsendelse er planlagt til år 2020.

CERES er en konstellation af tre satellitter, som har til formål at detektere, lokalisere og identificere karakteristika for elektromagnetiske signaler på jorden, som emitterer fra fjendtlig radio kommunikationssystemer og radarer, og som har til formål at give de franske styrker et rumbaseret early-warning system som kan detektere balistiske missiler.

Satellitsystemet vil ligeledes hjælpe med at højne situational awareness og sikkerhed i konflikt- og krigsområder.

Airbus Defence and Space, Thales Airborne Systems og Thales Alenia Space, er de primære partnere i udviklingen af CERES Satellit system for det franske indkøbsagentur Direction générale de l’armement (DGA), som vil bidrage med projektledelse til satellitprogrammet.

Udvikling af CERES Satellitsytem

Det franske DGA har lavet aftalen for design og udvikling af CERES militære ELINT (Electronic intelligence) missioner tilbage i 2013. Selve projektet fik sin endelige godkendelse i Marts 2014.

CERES er en konstellation af tre satellitter, som har til formål at detektere, lokalisere og identificere elektromagnetiske signaler på jorden

I marts 2015 tildelte DGA en kontrakt til Thales og Airbus Defence and Space til udviklingen og implementering af CERES SIGINT systemet, hvilket bl.a. Inkluderede udviklingen af rumbaserede elementer, brugersystemer og SIGINT payloads. Som en del af kontrakten skal virksomhederne desuden levere og opretholde support gennem hele projektets levetid for satellitsystemet.

Airbus Defence and Space skal bygge de rumbaserede dele, som består af tre satellitter, mens Thales skal levere platform og payloads and brugersystem under en subkontrakt til Airbus Defence and Space. Det franske rumagentur – National Centre for Space Studies (CNES) – skal i partnerskab med DGA sørge for at opsendelse af satellitsystemet samt hertilhørende ground control.

CERES programmet er budgetteret til €450 mio. (ca. $493 mio) og er en del af det franske forsvarsforlig for 2014-2019.

Udviklingen af CERES er baseret på ELISA (electronic intelligence) og ESSAIM (communications intelligence) mikro-satellit demonstratorer, som blev lanceret henholdsvis i december 2011 og december 2004.

Payloads og brug af CERES satellitsystem

CERES satellitsystemet skal bære SIGINT payloads til at detektere højfrekvens radiobølger og andre elektroniske signaler. Alle indsamlede informationer fra payloaden vil blive down-linket for yderligere processering af ground control. Satellitsystemet vil få sin energi fra solpaneler og batterier.

Ground control enhederne består af to systenmer – et til command and control (C2) og et til at udføre planlægning af missioner og databehandling.

CERES er baseret på civil platform

Satellitsystemet er baseret på den civile (dual-use) platform EliteBus udviklet af franske Thales Alenia Space. EliteBus er en fleksibel og high-performance platform, som er designet til at bære payloads op til 550 kg. med 2.500W power til lav eller medium kredsløb om Jorden.

Applikationsmulighederne for EliteBus platformen inkluderer militære, observation af Jorden, telekommunikation, navigation og andre civile muligheder. Platformen er kompatibel med systemer som Atlas, Dnepr, Falcon og Soyuz.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.