xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Dansk satellitproducent bliver børsnoteret i Sverige Dansk satellitproducent bliver børsnoteret i Sverige
Den danske virksomhed GomSpace, som producerer satellitter, står over for et nyt gennembrud på markedet, efter det er blevet offentliggjort, at de går på... Dansk satellitproducent bliver børsnoteret i Sverige

Den danske virksomhed GomSpace, som producerer satellitter, står over for et nyt gennembrud på markedet, efter det er blevet offentliggjort, at de går på børsen i Sverige. Det er et forsøg på at sætte gang i væksten for den danske satellitproducent, skriver dagbladet Børsen.

Adm. direktør i GomSpace, Niels Buus, udtaler bl.a.:

I er med i åbningen af en ny industri, og vi har brug for kapital til at løfte meget aggressive vækstplaner

GomSpace vil gøre sin debut på den svenske Nasdaq First North den 16. Juli 2016, og har ambitioner om at rejse, hvad der svarer til knap 100 mio. danske kr. I kapital, som kan være med til at skubbe virksomheden frem.

Det aalborgensiske selskab, der blev stiftet tilbage i 2007, har udviklet en moderne variant af den såkaldte nano-satellit, der med sin lille størrelse svarende til en skotøjsæske kan flyve rundt om jorden på halvanden time.

Blandt GomSpaces kunder er bl.a. at finde: det amerikanske rumagentur (NASA), det eruopæiske rumagentur (ESA) og det danske forsvar. Selskabet har i løbet af de næste fem år planer om at udvide salgsstyrken og oprette selskaber i USA og Singapore, der har til formål at promovere virksomhedens innovative nano-satellitter.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.