xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
DARPA overleverer rumteleskop til U.S. Air Force DARPA overleverer rumteleskop til U.S. Air Force
U.S. Defense Advanced Research Project Agency – DARPA – har i sidste uge overleveret deres Space Surveillance Telescope (SST) til det amerikanske flyvevåben ved en... DARPA overleverer rumteleskop til U.S. Air Force

U.S. Defense Advanced Research Project Agency – DARPA – har i sidste uge overleveret deres Space Surveillance Telescope (SST) til det amerikanske flyvevåben ved en ceremoni afholdt i tirsdags.

Teleskopet er det mest avancerede instrument af dets slags, og er overdraget til Space Command ved en ceremoni afholdt på en bjergtop i New Mexico, udtaler DARPA i en pressemeddelelse.

Rumteleskopet blev udviklet i et DARPA-ledet program, som stod for design og konstruktion af instrumentet. Det amerikanske flyvevåben har planer om at benytte teleskopet i Australien sammen med den australske regering.

Space Surveillance Telescope er bedst kendt for dets ingeniørmæssige gennembrud i design, kamerateknologi og software til billedeanalyse. Det har desuden den unikke egenskab, at det kan finde og tracke tidligere usete eller meget små rumobjekter langt hurtigere end andre lignende instrumenter.

DARPA siger, at SST kommer til at revolutionere situational awareness i rummet og kan bidrage til at imødegå potentielle udfordringer med kollision med satellitter.

VIDEO: DARPA Space Surveillance Telescope

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *