xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
General Dynamics færdiggør Space Fence radar General Dynamics færdiggør Space Fence radar
Konstruktionen og gennemgang af 3,000 kvadratmeter landbaseret radar array struktur til Space Fence systemet er netop blevet færdigudviklet af General Dynamics (GenDyn). Den 350,000... General Dynamics færdiggør Space Fence radar

Konstruktionen og gennemgang af 3,000 kvadratmeter landbaseret radar array struktur til Space Fence systemet er netop blevet færdigudviklet af General Dynamics (GenDyn).

Den 350,000 kg. tunge stålkonstruktion bliver nu adskildt, pakket og sendt til Kwajalein Atoll på Marshall øerne, hvor den vil blive samlet igen til brug af den amerikanske luftvåben, til at overvåge and tracke rumskrald, som er i kredsløb om jorden.

General Dynamics vicepræsident, Mike DiBiase, fra deres Mission Systems enhed, siger:

Den landbaserede modtager-array er en elegant merger mellem en kæmpe fysisk konstruktion, bygget med præcisionen af et kompleks videnskabeligt og medicinsk instrument.

Radarstrukturen står næsten 12 meter høj, og dækker et område der svarer til to basketballbaner side om side. Radaren er designet til at modstå jordskælv, orkaner og ekstreme temperaturer og luftfugtighed, mens den bevarer en konsistent overflade, som varierer mindre end en milimeter fra den ende af strukturen til den anden, fortæller General Dynamics.

Arrayen, bygget af SATCOM Technologies, har en stor nok følsomhed til at lokalisere, identificere og tracke objekter, der er så små som tennisbolde – hundredevis af kolimoeter over Jordens overflade.

Til forberedelse af transporten af Space Fence radaren har arbejdere ved General Dynamics SATCOM Technologies udfærdiget et komplet og detaljeret overblik over hele strukturen. De individuelle komponenter vil blive forsigtigt pakket og systematiseret på en måde, så rekonstruktion af radaren, vil være identisk til den nuværende konstruktion, som på nuværende tidspunkt står i Wortham.

Space Fence forventes at være operational i 2018. Lockheed Martin er projektets primære kontrakthaver.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.