xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Indien sender 20 satellitter ud i rummet Indien sender 20 satellitter ud i rummet
Fornylig opsendte det indiske rumagentur ISRO deres Polar Satellite Launch Vehicle, som havde 20 satellitter ombord på opsendelsen fra Indien, USA, Canada, Tyskland og... Indien sender 20 satellitter ud i rummet

Fornylig opsendte det indiske rumagentur ISRO deres Polar Satellite Launch Vehicle, som havde 20 satellitter ombord på opsendelsen fra Indien, USA, Canada, Tyskland og Indonesien. Dette er en rekord for Indiens rumprogram.

Raketten blev opsendt fra Satish Dhawan Space Centre ved Sriharikota i det sydøstlige Indien, og det var den indiske raketmodels fjortende flyvning.

Opsendelsen demonstrerede, at Indien er ved at blive en væsentlig aktør på kæmpe milliard-marked for billige raketopsendelser, på linje med bl.a. amerikanske SpaceX, som Elon Musk står bag – manden der desuden står bag elbilen Tesla.

GEOINT satellitter ombord

Den største satellit var Cartosat-2, som vejer 727 kg., og som er bygget i Indien. Satellitten er en kortlægningssatellit (GEOINT), som tager højtopløselige billeder af Jordens overflade.

De resterende 19 satellitter er stort set alle sammen satellitter, som er udviklet til at overvåge Jorden på forskellig vis. Tilsammen vejede de omkring 1288 kg.

Indien rumprogram har set betydelige opgraderinger i de seneste år. Blandt de største bedrifter er opsendelsen af sonder til både Månen og Mars, hvorfor Indiens rumprogram ser ud til at have taget særlig fart.

For få uger siden opsendte de ligeledes en nedskaleret testudgave af deres kommende rumfærge, som var et skridt mod at kunne konkurrere med private aktører som førnævnte SpaceX. Det er særligt prisen der konkurreres på.

Video af ISRO raket med 20 satellitter ombord

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.