xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
MDSI og Boeing skal sikre Arktis med satellitovervågning MDSI og Boeing skal sikre Arktis med satellitovervågning
MyDefence System Integration (MDSI) er en del af et internationalt konsortium under navnet IRSA Development Group (IDG), som er sammensat af industriledere og højtspecialiserede... MDSI og Boeing skal sikre Arktis med satellitovervågning

MyDefence System Integration (MDSI) er en del af et internationalt konsortium under navnet IRSA Development Group (IDG), som er sammensat af industriledere og højtspecialiserede virksomheder, der samarbejder om at etablere et overvågnings- og kommunikationsnetværk i Arktis.

IDG er etableret af Boeing Phantom Works, som i 2015 identificerede behovet for at udvikle et robust kommunikationsnetværk i Arktis, Antarktis samt tilstødende områder. IDG udvikler en avanceret infrastruktur under navnet IRSA – Integrated Remote Sensing for the Arctic. IRSA er et skalerbart all-domain data- og kommunikationsnetværk bestående af satellitter, højt og mellemhøjt flyvende droner (HALE/MALE) samt en række andre luftbårne, maritime og undersøiske ubemandede fartøjer, såvel som jordbaserede modtage- og kontrolstationer.

Som en del af IDG-konsortiet står MDSI bag udviklingen og integrationen af missionssystemer og missionssupport til de anvendte luftfartøjer i IRSA-netværket. Med de mange enheder udstyret med state-of-the-art sensorteknologi, tillader IRSA netværket monitorering af store geografiske områder, som bl.a. kan anvendes til forskningsmæssige formål og search-and-rescue (SAR) missioner, ved at levere realtidsdata fra regionerne.

IRSA er banebrydende data- og kommunikationsnetværk, der vil revolutionere mulighederne for overvågning og kommunikation i Arktis. Forskningsmæssigt vil det nedbringe omkostningerne til indsamling af data, og konsortiets muligheder for at anvende kunstig intelligens på Big Data kan bidrage til hurtigere og mere nøjagtig viden om f.eks. klodens klima, og i en operationel kontekst vil det kunne skabe øget sikkerhed i den arktiske region”, siger Christian Steinø, COO hos MyDefence System Integration.

I efteråret 2019 har IDG formaliseret samarbejdet om etableringen af IRSA-netværket gennem en række kontrakter imellem konsortiepartnerne og formaliseringen betyder, at IDG-konsortiet nu kan tage næste skridt til at materialisere og kommercialisere IRSA-netværket og gøre tilgængeligt for relevante brugere, som har behov for at kunne udnytte netværkets kapacitet.

MyDefence System Integration (MDSI)

MyDefence System Integration (MDSI) udvikler og integrerer missionssystemer og -services. Ved at anvende robuste high-end missionscomputere er vi i stand til at integrere og forbinde et bredt spektrum af missionssystemer, som er certificeret til både civile og militære luft- land – og overfladefartøjer.

Ved at integrere og forbinde ISR kapaciteter sammenholdt med anvendelse af kunstig intelligens (AI) og operationel ekspertise i større geografiske områder, er MDSI i stand til at levere specialiseret situational awareness support til både civile- og statslige operationer.

IRSA Development Group (IDG)

IDG er et international konsortium bestående af ni partnere fra Nordamerika og Europa og er ledet af Boeing. Konsortiet er sammensat af både industriledere og SMV-partnere, som spænder fra kommercielle til not-for-profit virksomheder. Konsortiet udgøres af: C-Core (Canada), MyDefence System Integration (Danmark), Andøya Space Center (Norge), VTT (Finland), Scott Polar Research Institute Cambridge University (Storbritannien), Lange Research Aircraft (Tyskland), Karl Osen (Schweiz), ViaSat Antenna Systems (Schweiz), Maersk Special Project Logistics (USA), Boeing (USA).

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *