xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
NASA: Juno Mission til Jupiter NASA: Juno Mission til Jupiter
NASA’s rumsonde Juno ankommer mandag aften – amerikansk tid – til vores solsystems største planet, Jupiter. Det er en milepæl for det amerikanske rumagentur... NASA: Juno Mission til Jupiter

NASA’s rumsonde Juno ankommer mandag aften – amerikansk tid – til vores solsystems største planet, Jupiter.

Det er en milepæl for det amerikanske rumagentur NASA, og i øvrigt også for danske DTU Space i Lyngby, som er leverandør på noget af det udstyr, som anvendes på fartøjet. DTU Space står desuden for videnskabelige undersøgelser – både undervejs på rejsen til Jupiter, men også når rumsonden flyver rundt om den store planet, som den skal gøre i alt 37 gange.

NASA har netop offentliggjort en 360-graders video, hvor man har mulighed for at gå på opdagelse i Juno og opleve, hvordan rumsonden konstant roterer. Man har desuden mulighed for at få et nærmere blik på Jupiter. Se video nedenfor.

360 graders interaktiv video af NASA Juno

Husk at skrue op for lyden – og bevæg dig rundt i billedet ved hjælp af musen eller ved at dreje på din tablet eller smartphone. Følgende browsere understøttes til YouTube 360 graders videoer: Chrome, Firefox og nyere Internet Explorer.

Om NASA’s Juno Mission

Rumsonden Juno blev opsendt den 5. august 2011.

Juno fløj forbi Jorden i oktober 2013 for at få hjælp af Jordens tyngdekraft og centrifugalkraften for at komme ud til Jupiter.

Juno ankommer til Jupiter natten til den 5. juli 2016 dansk tid og går i kredsløb.

Juno skal kigge dybt ind i Jupiters atmosfære for at måle sammensætning, temperatur, skybevægelser og kortlægge Jupiters magnetiske felter, tyngdekraftsfelter samt strålingsbælter. Man håber, at missionen forbedrer vores forståelse af solsystemets begyndelse.

DTU Space har leveret udstyr til navigation i form af stjernekameraer, der fungerer som kompas samt bidraget til videnskabeligt måleudstyr i form af bidrag til magnetometre ombord. DTU Space deltager også i missionens videnskabelige arbejde.

DTU fra Danmark og et italiensk hold er de eneste udenlandske deltagere.

Juno-fartøjet vil kredse om Jupiter i 20 måneder og nå omkring den gigantiske gasplanet 37 gange. Missionen slutter i februar 2018.

Juno er opkaldt efter guden Jupiters kone, Juno, i den græske og romerske mytologi. Guden Jupiter skjulte sig i en sky, men Juno kunne se gennem skyen.

Juno har tre små Lego-figurer i aluminium med ombord: Juno, Jupiter og videnskabsmanden Galileo Galilei, der opdagede Jupiter gennem et teleskop i 1610.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.