xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
SpaceX har opklaret raket-eksplosion af Falcon 9 SpaceX har opklaret raket-eksplosion af Falcon 9
Den 1. september 2016 eksploderede Falcon 9 raketten fra raketproducenten SpaceX, og man har nu fundet frem til årsagen.Ulykken, der har holdt firmaets raketter på jorden siden... SpaceX har opklaret raket-eksplosion af Falcon 9

Den 1. september 2016 eksploderede Falcon 9 raketten fra raketproducenten SpaceX, og man har nu fundet frem til årsagen.Ulykken, der har holdt firmaets raketter på jorden siden det skete, skyldtes ifølge en detaljeret undersøgelse, en fejl i en af rakettens tre heliumtanke, også kaldet COPV (Composite Overwrapped Pressure Vessel), som indeholder flydende ilt. COPV-tankene er lavet af en aluminiumsforing beklædt med kulfiber, og den flydende helium bruges til at holde trykket i brændstoftankene oppe.

Ulykken skete angiveligt fordi der opstod et buk i foringen, hvor flydende ilt kunne ophobes, og man mener at dette har ført til antændelse på grund af friktion. I en pressemeddelelse skriver SpaceX:

Undersøgelsesholdet konkluderede specifikt, at fejlen sandsynligvis skyldtes akkumuleringen af ilt mellem COPV-foringen og beklædningen, som ledte til antænding af COPV.

SpaceX Falcon 9 rumraket raket forsvarsindustri rumfart rumfartsindustriSpaceX har i sinde at ændre temperaturen på det flydende helium og desuden påfylde det på en måde, som de gjorde før ulykken. Det er en metode der har givet raketproducenten over 700 succesfulde opsendelser. På længere sigt har man i sinde at ændre designet på COPV-tankene, så der ikke kan opstå buler i dem, fortæller virksomheden.

Da man nu har fundet frem til årsagen bag fejlen for Falcon 9 raketten, kan man forsætte dens mission. Det forventes at man allerede på søndag d. 8. januar vil sende endnu en raket ud i rummet. SpaceX har meddelt, at de i samme moment forventer at opsende satellitten Iridium NEXT fra Vandenberg’s Space Launch Complex 4 i Californien.

Om SpaceX

SpaceX, som har hovedsæde i Californien, forsøger at revolutionere raketindustrien, der i øjeblikket taber millioner af dollars, fordi raketter ikke kan genbruges. Men i 2015 skrev en Falcon 9-raket fra SpaceX rumhistorie, da hovedraketten efter 10 minutters flyvning vendte tilbage til Jorden og landede intakt. Raketten medbragte 11 telekommunikationssatellitter, der efter frigørelsen fra hovedraketten fortsatte ud i rummet. Den store bedrift ved opsendelsen var dog, at det lykkedes at gennemføre en landing af hovedraketten, som dermed kan genbruges.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *