xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
SpaceX opsender succesfuldt Falcon 9 efter eksplosion SpaceX opsender succesfuldt Falcon 9 efter eksplosion
Efter en mislykket opsendelse og stor eksplosion i efteråret er det lykkedes for det amerikanske rumfartsselskab SpaceX at affyre en Falcon 9 raket, melder... SpaceX opsender succesfuldt Falcon 9 efter eksplosion

Efter en mislykket opsendelse og stor eksplosion i efteråret er det lykkedes for det amerikanske rumfartsselskab SpaceX at affyre en Falcon 9 raket, melder Ritzau.

Falcon 9 raketten, som Tesla-milliardæren Elon Musk står bag, landede få minutter senere på en platform på havet – helt som planlagt ifølge selskabet. Den blev affyret klokken 18.54 dansk tid fra Vandenberg Air Force Base i Californien i USA.

Med den ubemandede mission var 10 stk. NEXT satellitter, der blev sat i kredsløb for mobil- og dataselskabet Iridium.

SpacexDet var en af flere sendinger på i alt 70 satellitter, som det private rumfartsselskab skal sende op. I september eksploderede en Falcon 9 raket under en test på centret Cape Canaveral i Florida. Eksplosionen rystede bygninger, der lå kilometer væk, og den sendte en sort røgsky op i luften. Ulykken skete angiveligt fordi der opstod et buk i foringen, hvor flydende ilt kunne ophobes, og man mener at dette har ført til antændelse på grund af friktion.

En Falcon 9-raket fra SpaceX skrev rumhistorie sidste år, da hovedraketten efter 10 minutters flyvning vendte tilbage til Jorden og landede intakt. Raketten medbragte 11 satellitter til telekommunikation, der efter frigørelsen fra hovedraketten fortsatte ud i rummet. Den store bedrift ved opsendelsen var dog, at det lykkedes at gennemføre en landing af hovedraketten, som efterfølgende kan genbruges til nye opgaver.

SpaceX Iridium-1 Webcast

 

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *