xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
Succesfuld hjemtagning af SpaceX rumkapsel Succesfuld hjemtagning af SpaceX rumkapsel
I december opsendte SpaceX forsyninger til Den Internationale Rumstation, ISS, for NASA. Det særlige ved missionen var, at både raketten – en Falcon 9... Succesfuld hjemtagning af SpaceX rumkapsel

I december opsendte SpaceX forsyninger til Den Internationale Rumstation, ISS, for NASA.

Det særlige ved missionen var, at både raketten – en Falcon 9 – og rumkapslen var genbrugte. Det var en historisk begivenhed, da det var første gang NASA benyttede sig af en rumkapsel, som tidligere har været anvendt i rummissioner. NASA har dog før benyttet sig af en genbrugt raket.

Nu er SpaceX rumkapslen af typen Dragon vendt tilbage til Jorden efter at være koblet til Den Internationale Rumstation (ISS) i en lille måned.

SpaceX har delt billedet af den bjærgede rumkapsel på det sociale medie Twitter. Rumkapslen fragtede knapt 2 tons forskningsmateriale og andet udstyr med tilbage til Jorden.

Den Internationale Rumstation (ISS) fungerer i høj grad som et rumlaboratorium, hvor astronauterne tester hvordan vægtløshed påvirker alt fra planter til astronauternes kroppe.

Med sig hjem til Jorden bragte Dragon-rumkapslen blandt andet muse- og planteforsøg, der nu skal analyseres af NASA’s forskere.

Rumkapslen Dragon er i øjeblikket det eneste ubemandede rumfartøj, der kan fragte udstyr og forsyninger både til og fra Den Internationale Rumstation (ISS).

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *