xnxx videos xnxx beauty blonde masturbating in bathroom. pichunter
u-blox lancerer ny miniature GNSS modtager u-blox lancerer ny miniature GNSS modtager
u-blox har annonceret den seneste tilføjelse til sit sortiment af miniature GNSS modtagere. Den lille 7x7mm formfaktor EVA-M8Q er TCXO-baseret og er optimeret til... u-blox lancerer ny miniature GNSS modtager

u-blox har annonceret den seneste tilføjelse til sit sortiment af miniature GNSS modtagere. Den lille 7x7mm formfaktor EVA-M8Q er TCXO-baseret og er optimeret til at give den højeste tilegnelses og sporingsfølsomhed, hvilket gør den ideel til brug med små antenner – enten til hemmelige operationer, såsom sporing af aktiver og generhvervelse af stjålne køretøjer, eller i bærbare enheder. Stéphane Vincent, Product Strategy Director, Positioning, ved u-blox, udtaler:

Nøgleforskellen mellem EVA-M8Q og de andre omkostningseffektive EVA varianter er følsomheden.

Dette, sammen med den nøjagtighed og simultane modtagelse af tre GNSS konstellationer, muliggør et system med antenner, som er let at skjule i et køretøj eller andre aktiver af høj værdi, der har brug for at blive sporet.

eva_3d_transLetheden som fremstillingen af QFN-lignende pakker tilbyder, passer til krav om medium- til højvolumeproduktion. Mens den stærkt integrerede modul af EVA-M8-serien giver OEM’er muligheden for at opnå en hurtigere time-to-market. EVA-M8-serien er de mindste GNSS moduler og modtager GPS, Beidou, Galileo og GLONASS.

Tre ud af de fire GNSS konstellationer kan modtages samtidig, hvilket fører til den højeste positioneringsnøjagtighed. Serien er også udstyret med anti-spoofing og anti-jamming teknologi til at give overlegen sikkerhed og integritetsbeskyttelse.

Prøver af EVA-M8Q er tilgængelige nu. Modulerne vil være i fuld produktion i 4. kvartal af 2016.

Ingen har kommenteret.

Vær den første til at lave en kommentar.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *